ETO FC Győr

Nehéz kilencven perc előtt

A Merkantil Bank Liga 26. fordulójában hazai környezetben látja vendégül a jó formában lévő Ajka gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órakor az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk! Nehéz kilencven perc előtt 2023. Március 04 07:00:00. Szombat

Értékes győzelmet aratott múlt héten csapatunk Tiszakécskén. A nagyon fontos három pont után ezúttal hazai pályán kellene hasonló teljesítményt nyújtani a jó formában lévő Ajka ellen. Vasárnapi vendégeink eddigi huszonöt mérkőzésükből tizenegyet megnyertek, hatszor játszottak döntetlent, és nyolc alkalommal szenvedtek vereséget. Az így begyűjtött 39 pontjukkal az előkelő 5. helyet foglalják el a táblázaton. A két csapat őszi mérkőzésén Babati góljával 1-0-s győzelmet arattunk Ajkán. A cél egyértelműen az, hogy most hétvégén is hasonló végkimenetele legyen a találkozónak.

Jó focit játszik az Ajka, emellett fizikálisan erős és rutinos játékosokból áll a kerete. Összességében nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de örülnék neki, ha ezen az úton tudnánk tovább haladni, és ezt az eddigi „mini sorozatunkat” tovább tudnánk vinni – mondta Tímár Krisztián.