Szeretnénk felhívni valamennyi sajtómunkatárs figyelmét, hogy az ETO Futball Kft. által rendezett labdarúgó mérkőzésekre az ETO Stadionba kizárólag előzetes akkreditáció után lehet csak bejutni.

Kérünk mindenkit, hogy az ETO Futball Kft. által rendezett labdarúgó mérkőzésekre akkreditációs kérelmüket az igénylő adatlap kitöltésével legkésőbb a mérkőzés előtt 24 órával adják le, ellenkező esetben nem tudunk bejutást biztosítani a találkozóra.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

Amennyiben probléma merül fel az akkreditációs ív leadása során, kérjük írjon e-mailt a   csaba.horvath@eto.hu-ra.

AZ AKKREDITÁCIÓ MENETE A STADIONBAN

Az akkreditáció igénylő adatlap leadását követően a Keleti 1-es VIP boxba belépésre jogosító MÉDIA/FOTÓ akkreditáció a mérkőzés előtt legkorábban 60 perccel, az ETO Stadion recepcióján vehető át.

A fotósok kizárólag az MLSZ által kibocsátott, sorszámozott fotósmellényben jogosultak a mérkőzés során képeket készíteni. A sorszámozott fotósmellény az akkreditációkhoz hasonlóan a recepción vehető át aláírás ellenében. A találkozót követően a MÉDIA/FOTÓ akkreditációkat és fotósmellényeket a recepción kell leadni!

A televíziós stábok akkreditációjához a jogtulajdonos külön írásos engedélye is szükséges.

Akkreditációs kérelmet leadni az alábbi linken lehet:  ETO FC Győr - Sajtó akkreditáció (google.com)

FONTOS INFORMÁCIÓK

A sajtó számára fenntartott helyek a keleti oldal 1-es VIP páholyban találhatók.

Érkezés a Tóth László utca felőli sorompó irányából. Kapunyitás a mérkőzés előtt 60 perccel. MÉDIA/FOTÓ akkreditáció belépés után az ETO FC Győr klubépületének recepcióján vehető át. Az akkreditációs kártyát kérjük minden esetben felvenni, azt a munkavégzés teljes időtartama alatt viselni, a mérkőzés végén pedig a recepción leadni!

A mérkőzések utáni sajtótájékoztatót a klubépület VIP termében tartjuk, a mérkőzés lefújása után 10 perccel, igény esetén itt készíthetők interjúk a játékosokkal is. 

Az ETO Stadionba belépő újságíró és/vagy fotós az akkreditációs kérelem leadásával kijelenti, hogy az ETO Futball Kft., az MLSZ és az UEFA rá vonatkozó pályarendszabályait ismeri, elfogadja és betartja. Ezek közül a legfontosabbak:

A belépéskor akkreditációját felveszi, viseli, a biztonsági szolgálat kérésére ellenőrzésre felmutatja.

Az akkreditációs kártyát a mérkőzés után kötelező leadni!

A sajtóakkreditáció külön engedély nélkül nem érvényes a klubvezetés, a játékosok és a vendégek által használt területre.

Nem lép a játéktérre a mérkőzés előtt, alatt és utána.

Nem lép a csapatok öltözőjébe semmilyen esetben sem.

Csak a számára kijelölt helyen tartózkodik, végzi munkáját és közlekedik.

Nem készít magáncélra semmilyen anyagot (fotó, mozgókép, videó, stb.) a mérkőzés előtt, alatt és után, kizárólag az őt akkreditáló médium számára.

A fotósok a számukra biztosított megkülönböztető mellényt csak rendeltetésszerűen, azaz a felső ruházat fölött használják és a mérkőzés végeztével leadják.

A fotósok munkavégzésük során működésükkel nem zavarhatják a televíziós közvetítést, nem akadályozhatják az MLSZ hivatalos médiafelületeinek láthatóságát.

A biztonsági szolgálat kéréseit elfogadja, utasításait betartja: mozgásával, viselkedésével nem akadályozza a rendezők és a biztonsági személyzet munkáját.

Az akkreditáció csak az akkreditált személyre vonatkozik, más személy nem használhatja.

Fotósok: 

A mellénnyel rendelkező fotósok a mérkőzés előtt, a bemelegítés befejezése után a játékos kijáró mellett jobbra és balra, a játéktérig kifeszített kordonon kívül, a csapatok kivonulása és felsorakozása után pedig a vonalon kívül tartózkodhatnak. A csapatfotók elkészítése és a pénzfeldobás után kizárólag a két alapvonal mögött, az oldalvonal mellett pedig – amennyiben a pálya melletti terület erre lehetőséget ad – az alapvonal és a tizenhatos vonala közötti területen dolgozhatnak.  A fotós munkája gyakorlása során a pályára – a rendező által meghatározott esetektől eltekintve - nem léphet! A fotósok, amikor a munkaterületükön tartózkodnak, a szurkolókkal nem tarthatnak kapcsolatot. A fotósok a játékosokat és a további hivatalos személyeket az eredmény és a tevékenységük miatt nem kritizálhatják.

A fentiek és a pályarendszabályok be nem tartása, illetve bármilyen rendbontásban, rendzavarásban való részvétel esetén a klub az érintettet kivezettetheti a stadion területéről, a továbbiakban az akkreditációs kérelmét megtagadhatja, illetve szükség esetén eljárást indíthat ellene.