ETO FC Győr

Sorsdöntő mérkőzés vár a hölgyekre

A Simple Női Liga 22. fordulójában az ETO FC labdarúgócsapata a tabella nyolcadik helyén álló Kész-St. Mihály-Szeged gárdáját fogadja. A bajnoki fináléba jutásról döntő mérkőzés vasárnap 17:00-kor kezdődik az ETO Stadionban. Sorsdöntő mérkőzés vár a hölgyekre 2023. Május 19 13:41:00. Péntek

Már csak a Szeged elleni mérkőzés választja el női csapatunkat attól, hogy ismét a bajnoki döntőbe jusson. Az utolsó forduló előtt már biztossá vált, hogy a finálé egyik résztvevője a Ferencváros lesz, a másik kiadó hely az ETO és az MTK között dől el. A két csapat jelenleg azonos pontszámmal áll a táblázaton, ám a zöld-fehérek gólkülönbsége lényegesen jobb, így egy győzelemmel az ETO bebiztosíthatja helyét a két győztes meccsig tartó bajnoki döntőben.  

Dörnyei Balázs vezetőedző: - Mondhatnám, hogy könnyebb helyzetben, mint a rivális MTK, hiszen ők szombaton már lejátszák a mérkőzésüket, úgyhogy vasárnap rendelkezni fogunk azzal az információval, hogy nekünk milyen eredményre lesz szükségünk a bajnoki fináléhoz. Ezzel természetesen most nem foglalkozunk, úgy készülünk, hogy mindenképpen megnyerjük ezt a találkozót. Nem szabad lebecsülnünk a Szeged gárdáját, hiszen egy jó erőkből álló alakulat. Folyamatosan építik a csapatukat, úgyhogy nem lesz könnyű mérkőzés.