ETO FC Győr

Nagy győzelem, nagy csapatmunkával

A Simple Női Liga 10. fordulójában rangadót rendeztek, ugyanis az MTK Budapest gárdáját fogadta az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol együttesünk remek játékkal fölényes, 7-1-es győzelmet aratott. Nagy győzelem, nagy csapatmunkával 2022. November 10 11:17:00. Csütörtök

A találkozó előtt azonos pontszámmal várta a kezdést mindkét csapat, az MTK gólkülönbségének köszönhetően állt a tabella 2. helyén. A fővárosiak nagy önbizalommal várhatták a kezdő sípszót, ugyanis az első kilenc fordulóban érintetlen maradt a hálójuk. Ők is kezdték jobban a meccset, már a 4. percben előnybe jutottak egy véleményes találattal, ám ez csapatunkat nem törte meg, és gyorsan sikerült egyenlíteni, majd megfordítani az állást. Végül magabiztos ETO-győzelem született, az eddig remeklő MTK-védelem hétszer is kapitulált a mérkőzésen. A nagy különbségű győzelemhez tevékenyen hozzájárult Herczeg Andrea, aki amellett, hogy a hálóba is betalált, végig veszélyesen futballozott.

Úgy éreztem, hogy mindenki átérezte a mérkőzés fontosságát, és ennek megfelelő motiváltsággal léptünk a pályára, aminek meg is lett az eredménye – kezdte Herczeg Andrea. - Büszke vagyok a csapatomra, hiszen annak ellenére, hogy az első gólt az ellenfél szerezte, nem hatott ki a játékunkra és a hozzáállásunkra sem, végig mi uraltuk a játékot. Külön öröm számomra, hogy góllal és gólpasszal tudtam segíteni az együttesnek ebben a remek győzelemben.

A mérkőzés összefoglalója az alábbi linken megtekinthető:

https://www.youtube.com/watch?v=lmIuWZyKq_0&t=328s