ETO FC Győr

Újabb Kerkez az ETO-ban

Klubunk szerződést kötött Kerkez Markóval, a nemrégiben az AC Milan csapatához igazoló Kerkez Milos testvérével, aki a hétvégén góllal hálálta meg a lehetőséget a megyei I. osztályban szereplő ETO Akadémia együttesében. Újabb Kerkez az ETO-ban 2021. Február 24 12:57:00. Szerda

Az átigazolási időszak végén, Kerkez Marko személyében, újabb játékost szerződtetett a WKW ETO FC Győr. A húsz esztendős játékos korábban már megfordult az ETO-ban, így nem idegen környezetbe érkezett. Ezúttal 2021. végéig írt alá szerződést, és a megyei első osztályban éllovas ETO Akadémia színeiben, a Hegykő ellen, góllal mutatkozott be.

Nagyon örülök, hogy az ETO-nál kaphattam profi szerződést – kezdte Kerkez Marko. - Korábban Milostól már megtudtam, hogy nagyszerű munka folyik a klubnál. Mindenki nagyon jól fogadott, segítenek a beilleszkedésben. Azon leszek, hogy rászolgáljak a szakmai stáb bizalmára, és beverekedjem magam az első csapat keretébe. Szerencsére a bemutatkozásom jól sikerült, hiszen győzni tudtunk Hegykőn az ETO Akadémiával, és sikerült gólt szereznem. Úgy gondolom, a mély talajú pályán az egész csapat jól teljesített, és megérdemelt győzelmet arattunk.