ETO FC Győr

Ruisz hosszabbított

Az ETO FC Győr saját nevelésű hálóőre, Ruisz Barnabás 2025. június 30-ig hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését. A fiatal kapus nagyon boldog, hogy továbbra is a zöld-fehér sikerekért küzdhet. Ruisz hosszabbított 2023. Május 04 15:26:00. Csütörtök

Ruisz Barnabás gyerekkora óta az ETO-t erősíti, az utánpótlásban végig járta az összes korosztályt, ami után 2021-ben, 19 esztendősen bemutatkozott az első csapatunkban is.

A még mindig csak 21 éves játékos napról napra keményen dolgozik, aminek most meg is lett az eredménye, hiszen a nyáron lejáró szerződését 2025. június 30-ig meghosszabbította klubunkkal. Ruisz eddig 21 mérkőzésen védte csapatunk kapuját a másodosztályban, célja egyértelműen az, hogy ez a szám sokkal több legyen, és nagy sikereket érjen el a csapattal.

Győrben születtem, Győrben nőtem fel, az ETO-ban focizom már több, mint tizenöt éve – kezdte Ruisz Barnabás. – Nyugodtan mondhatom, hogy az ETO a második családom, remekül érzem magam a klubban. Nagyon boldog vagyok, hogy továbbra is az ETO-ért küzdhetek nap, mint nap, azon leszek, hogy legjobb tudásommal segítsem a csapatot a céljai elérésében.

Köteles László, az ETO sportigazgatója is boldog, hogy Ruisz továbbra is az ETO labdarúgója marad, a szakember nagyra értékeli a fiatal kapus hozzáállását, munkáját.

Nagyon örülünk, hogy Barnival sikerült hosszabbítanunk. Benne egy nagyon tehetséges, komoly potenciállal rendelkező kapust ismertem meg. Egy munkamániás labdarúgóról beszélünk, aki az egész pályafutását az ETO-ban töltötte. Az elmúlt két hónapban, mióta itt vagyok, azt látom rajta, hogy remekül dolgozik, amelyik mérkőzésen szóhoz jutott, ezeken bizonyította, hogy megérdemli az új szerződést. – mondta Köteles László.