ETO FC Győr

Utánpótlás-híradó

Bajnoki mérkőzések, nemzetközi és hazai tornák eredményei Utánpótlás-híradó 2023. Május 02 11:03:00. Kedd

                                                                                                                                                           Fotó: Az ETO FC U8-as csapata

U19

Újpest FC-ETO FC Győr 1-0 (0-0)

ETO FC Győr: Sebők M., - Kelemen M. (Bíró B.), Horváth B., Kulcsár M., Kráz T., Balogh Á., Fekete M., Sós L., Balajthy Á. (Koblinger B.), Bánáti K. (Varga O.), Bognár B. (Török D.).

Kiállítva: Fekete M. 66’

Csató Sándor vezetőedző: - Egy jó iramú, küzdelmes mérkőzést játszottunk, egy jó erőkből álló Újpest ellen. A mérkőzés elején voltak lehetőségei az ellenfelünknek a gólszerzésre, de ezeket sikeresen kivédekeztük. Nekünk is voltak veszélyes támadásaink, de az utolsó passzaink pontatlanok voltak. A második félidőben megfordult a játék képe. Uraltuk a játékot és több 100%-os ziccerünk volt, plusz 11-est hibáztunk. Az ellenfél egy eladott labdánkból gólt tudott szerezni és ezzel megnyerte a mérkőzést. Emberhátrányunk ellenére, nem érdemeltünk vereséget.

U17 (04.26.)

Szombathely, Illés Akadémia

Illés Akadémia - ETO FC Győr 1-2 (1-1)

Gólszerzők: Brecska Sz., Selyem

ETO FC Győr: Kocsis - Selyem, Koncz, Brecska Sz. (Mészáros), Mikolay, Pénzes (Gönye), Rátonyi (Német), Herczeg, Tollár, Bakó (Póczik), Szerémi (Csorba T).

Bognár Zsolt vezetőedző: - A mai mérkőzésen nem játszottunk jól és akkor finoman fogalmaztam, de még is megnyertük a mérkőzést, ami pozitív. Kellemetlen stílusban játszott az Illés, amit a védelem nehezen tudott több esetben kontrollálni, de még így sem tudott nagy helyzetet kialakítani. Támadásban két villanásunk volt, ami a mai mérkőzésen elég volt a győzelemhez, de többet kell kezdeményezni és akkor több lesz a helyzetünk is. Az eredménnyel igen, de a játékkal nem vagyok elégedett.

U17 (04.29.)

Győr, ETO Stadion

ETO FC Győr - MOL Fehérvár FC: 1-2 (1-2)

ETO FC Győr: Brecska D., - Selyem, Koncz, Mészáros, Halász (Brecska Sz.), Gönye, Herczeg, Bakó, Póczik (Rátonyi), Vukk(Német), Tollár.

Gólszerző: Herczeg

Bognár Zsolt vezetőedző: - Rosszul kezdtük a mérkőzést és az első 30 percben nagyon bátortalanul és sok hibával játszottunk. Ezt a Fehérvár ki is használta és két gólos előnyt szerzett. A félidő vége már sokkal jobban sikerült bátrabbak és támadóbbak lettünk aminek szépítés lett az eredménye. A második félidő sokkal kiegyenlítettibb lett és több ígéretes támadásuk is volt de nem sikerült az egyenlítés. Gratulálok a Fehérvárnak a győzelemhez.

 

U16

Budapest, Tichy Lajos Sportcentrum

MTK Budapest - ETO FC Győr 0-4 (0-2)

ETO FC Győr: Kocsis, Varga, Csorba D., Csorba N., Garai, Pénzes, Pálfalvi, Ilyés, Turcsik (Zója-Katona), Szerémi, Csorba T. (Khodak),

Gsz.: Szerémi 2, Csorba D., Pálfalvi

Máté Győző vezetőedző: - Gratulálok játékosaimnak a kapott gól nélküli, nagyarányú győzelemhez!

 

U15

Budapest

Bp. Honvéd - ETO FC Győr 1-1 (1-0)

ETO FC: Uzoni – Hideg, Havasi, Szarka, Tóth B., Csiszár, Algács, Somogyi, Molnár B. (Méhes), Farkas, Pázmány.

Gsz.: Farkas

Tuifel Péter vezetőedző: - Ezen a mérkőzésen a hazai volt a jobban játszó és több helyzetet kialakító csapat, de az akaratnak köszönhetően a srácok mellé állt a szerencse, és egy szép góllal egyenlítve megszerezték az egyik pontot.


U14

Vasas Kubala Akadémia - ETO FC Győr 2-0 (0-0)

Budapest

ETO FC: Orbán - Pécskai, Vasi, Csernyi, Kiss, Hernádi (Vitális), Mitring, Adi, Horváth (Mészáros), Steszli (Heller), Gerecs (Balogh).

Szekeres Adrián vezetőedző: - Működtek a labdakihozatalaink és jól felépített támadásokat tudtunk vezetni az első félidőben, sajnos a helyzetkihasználásunk ezen a mérkőzésen sem volt pontos. A második félidő részünkről inkább a védekezésről szólt, de ekkor is voltak veszélyes kontráink. Kár az utolsó tíz percért, a gyerekek elfáradtak és ekkor kaptuk a két gólt.


U13

Veszprém - ETO FC Győr 4:0

Veszprém

ETO FC: Burján - Mészáros, Bognár, Vitális, Pálla, Hardon, Jakabovits, Hujber, Heller. Cserék: Vasi, Vass, Schmuck, Kocsis, Bakonyi, Omischl-Soós, Szalay.

Mondovics Dávid vezetőedző: - Az elmúlt hetek folyamatos terhelése miatt fáradtan játszottunk és mozogtunk, nem volt sok jó döntésünk és a fordulópontokból is mi jöttünk ki rosszabbul. Nem azt a játékot játszottuk, amit tudunk. A helyzeteink megvoltak, de ha holnapig játszunk sem rúgunk gólt. Van ilyen, ez is a fejlődés része. Gratulálok az ellenfélnek!

 

U13

Budapest, Nemzetközi Torna

Játékosok ETO FC: Orbán Vajk, Burján Barnabás, Bognár Álmos, Pálla Noel, Schreiber Noel, Vitális Noel, Hardon István, Jakabovits Sámuel, Mészáros Zsombor, Bakonyi Zoltán, Schmuck Noel, Vass Kende, Dancs Bence, Szalay Olivér

Csapatok:

Csíkszereda

Fehérvár

Marosvásárhely

Crvena Zvezda

UTE 1

UTE 2

Dunakanyar régió

ETO FC Győr

Mondovics Dávid vezetőedző: - Újabb nemzetközi tornán vettünk részt, ahol a játékosok ismét megmérethették magukat külföldi csapatokkal is. 8 mérkőzést játszva, 160 percet voltak a pályán a játékosok, így sikerült mindenkinek megfelelő játékpercet biztosítani. A játék nem volt meggyőző, védekezésben és támadásban is voltak hibák. Ettől függetlenül szép támadások és a begyakorolt elemek megjelentek, de ennél sokkal koncentráltabbnak kell lenni. Ismét hasznos napon vagyunk túl és egy nagyon jól megszervezett tornán. Köszönjük az újabb lehetőséget!

 

U12

Veszprém, Veszprémi Foci Centrum

Veszprém FC - ETO FC Győr 0:4 (0:1, 0:1, 0:2 0:0)

ETO FC Győr: Oláh - Szakács, Dan, Vargán, Varga M, Károlyi, Vincze, Varga P, Virág. Cs.: Kaszás, Stefanics, Mihalovics, Péter, Hajdina.

Gsz: Varga P., Péter, Szakács, Károlyi.

Lakatos Attila vezetőedző: - Végig tiszta fejjel, higgadtan játszottunk, de a támadóharmadban ezúttal hiányoltam az igazán különleges megoldásokat, egyéni villanásokat. Ez a mérkőzés jó belépő volt a következő hetekben ránk váró nagy feladatokra.

 

U12

Újpest, nemzetközi torna

Csoportmérkőzések:

UTE I. - ETO 0:0

UTE II. - ETO 0:1

ETO - FK Csíkszereda 2:1

ETO - FK Spartak Subotica 0:0

ETO - MOL Fehérvár 1:0

ETO - FK Novi Sad 2:0

ETO - FC Kosice 0:0

Döntő:

UTE I. - ETO FC Győr 1:0

Torna végeredménye:

1. UTE I. (HU)

2. ETO FC Győr (HU)

3. FK Csíkszereda (RO)

4. FC Kosice (SK)

5. FK Novi Sad (SRB)

6. MOL Fehérvár (HU)

7. UTE II. (HU)

8. FK Spartak Subotica (SRB)

Tornán résztvevő játékosok, ETO FC: Oláh Miron, Kaszás Benedek, Vincze Barnabás, Varga Péter, Hujber Balázs, Hajdina Ádám, Stefanics Ádám, Mihalovics Ádám, Károlyi Mihály, Varga Máté, Dan Flórián, Vargán Milán, Virág Levente, Szakács Áron, Péter Barnabás.

Lakatos Attila vezetőedző: - Nyolc mérkőzésen összesen 160 percet játszottunk egy nagyon profi szervezésű, színvonalas nemzetközi tornán Újpesten. A csoportmérkőzések alatt mindenkivel játszottunk 20-20percet, az összes mérkőzésen törekedtünk a minőségi játékra, megfelelő türelemmel, helyenként látványosan kezdeményeztünk, de a kapu előtt kissé határozatlanok voltunk. Ha kellett a párharcokban is felvettük a versenyt a direktebb focit játszó külföldi csapatok ellen is. Végül a csoportmérkőzések után kialakult sorrend alapján a torna döntőjében igazi futballhangulatban (centerpálya, Himnusz, hangosítás) és óriási csatában maradtunk alul a hazai csapat ellen, de a Fiúk ezen a mérkőzésen is bebizonyították, hogy nem véletlenül érdemelték ki az ellenfelek edzőinek, játékosainak elismerését. Büszkén, nagyszerű élményekkel, de kissé szomorúan utazunk haza. A torna válogatottjába két játékost is adtunk Oláh Miron és Virág Levente személyében! A tornán résztvevő összes játékos között szervezett lövőerő versenyben Vincze Barni lett a győztes, a dekázó versenyben pedig Hujber Balázs negyedik helyen végzett.

U12

Nitra, nemzetközi minitorna

Résztvevő csapatok:

FC Nitra U12 (SK)

FC Slovacko U12 (CZ)

FA Trnava U13 (SK)

ETO FC Győr U12

Tornán résztvevő játékosok, ETO FC: Oláh Miron, Kaszás Benedek, Vincze Barnabás, Varga Péter, Hujber Balázs, Hajdina Ádám, Stefanics Ádám, Mihalovics Ádám, Károlyi Mihály, Varga Máté, Dan Flórián, Vargán Milán, Virág Levente, Szakács Áron, Péter Barnabás, Horváth Henrik, Ihász Bendegúz, Balogh Dominik, Balogh Samu.

Lakatos Attila vezetőedző: - Mind a három csapat ellen játszottunk 2x30 percet, így a minitorna 180 perce alatt mindenkinek bőven tudtam lehetőséget adni arra, belekóstoljon újra a nemzetközi futballba. A játszott perceket elfeleztem a fiúk között, így rengeteg értékes tapasztalattal lettünk egyénileg és csapatszinten is gazdagabbak. A hat mérkőzésből ötször is mi voltunk fölényben, a csapatunkra jellemző labdabirtoklási stílusjegyeket markánsan megmutattuk, egyedül az otthoni mérkőzésekhez képest a presszingünk nem volt megfelelő. Minden mérkőzésen minden egyes játékostól a maximum kellett egy jó cselhez, egy kényszerítőhöz, egy szereléshez, az egyéni védekezésbe is beleálltak a fiúk. A fő tapasztalatom az, hogy kissé lassúak vagyunk, ez a támadóharmadban nagyon látszott, továbbá ezúttal kapusteljesítményben és az ellenfél kapuja előtt a helyzetkihasználásban, lövések minőségében, technikájában voltunk bizonytalanok. Minden héten ilyen ellenállás ellen kellene játszanunk, akkor gyorsabb lenne a következő lépcsőfokra való fellépés.

U11

Győr, Bozsik torna

ETO FC: Vitéz Lóránt, Cseszregi Zétény, Finta Boldizsár, Balaskó Áron, Adi Botond, Balaskó Máté, Kósa Gábor, Juhász Patrik, Simkó Áron, Stanisic Uros, Savanyó Dávid, Háczky Ákos.

Androsch André vezetőedző: - Három mérkőzést játszhattunk Sopron, Komárom és Dunaszerdahely csapataival. Támadásban nagyon szép kombinációkat és remek egyéni megmozdulásokat láthattam. Védekezésben agresszívak voltunk, igazi csapatként dolgoztunk. Gratulálok mindenkinek!

 

U10

Győr, Bozsik torna

ETO FC: Erős Donát, Adi Abigél, Mandel Marcell, Sárkány Kristóf, Szarka Olivér, Fügh Tamás, Nagy Domonkos, ,Pécsi Axel, Kovács Konrád, Helyes György, Sásdi Levente.

Kovács Béla vezetőedző: - Vasárnap hazai rendezésű Bozsikon vettünk részt ahol a Sopron, Komárom és a Dunaszerdahely csapataival játszottunk. Mai napon hullámzó teljesítményt mutattunk, az első és a harmadik mérkőzésen látottakkal elégedett vagyok, több edzésen tanult elem is visszaköszönt. Második mérkőzésünkön sok hibával játszottunk és a koncentrációnk sem volt megfelelő.

U9

Győr, Bozsik torna

ETO FC: Csongor Zente, Kovács Kristóf, Melkovics Máté, Nyerges Flórián, Horváth Ádám, Oross Ármin, Szabó Zétény, Wágenhoffer Máté.

Sinkó Tamás vezetőedző: - Hazai rendezésű tornán játszhattunk a Dunaszerdahelyi DAC, Komárom, illetve a Csorna csapataival. Örömmel töltött el, hogy minden gyermek nagy játékkedvvel és koncentráltan lépett pályára, aminek nem is lehetett más az eredménye, mint szebbnél szebb támadások és káprázatos gólok. Minden játékosnak sikerült betalálnia az ellenfél hálójába ezért minden elismerésem a srácoknak! Különdíjban részesült Nyerges Flórián. Gratulálok a csapatnak!

U9

Budapest, VIII. Albert Flórián Nemzetközi Torna

ETO FC: Csongor Zente, Vadász Patrik, Horváth Ádám, Nyerges Flórián, Oross Ármin, Kovács Kristóf, Németh Hornung Lukács, Szabó Zétény, Melkovics Máté.

Sinkó Tamás vezetőedző: - A mai napon egy 16 csapatos nemzetközi elit tornán vettünk részt a Ferencvárosi TC meghívásának köszönhetően! A csoportmérkőzések után az ezüst ágon folytatódott számunka a torna amire a gyerekek levetkőzték a kezdeti izgulásukat és több remek megoldással és góllal örvendeztettek meg bennünket. Kiváló alkalom volt, hogy testközelből tapasztalják meg a srácok, hogy milyen az igazán gyors, agresszív és végig koncentrált, jó erőkből álló csapatok ellen játszani. A sok hiba ellenére is le a kalappal a csapat előtt, hogy végig nagy akarattal és szívvel játszották végig a hosszú és fárasztó napot. Az ilyen és ehhez hasonló mérkőzéssorozatok szolgálják csak igazán a gyerekek fejlődését. Összeségében rengeteg élménnyel, tapasztalattal gazdagodtunk. Gratulálok fiúk!

 

U8 (04. 29.)

ETO FC – Illés Akadémia

ETO FC: Szűcs Bálint, Dulka Benjamin, Makk-Szabó Milán, Bernáth Olivér Laki-Tóth Soma, Stehenics Patrik, Boros Máté, Závori Soma.

Nagy Tamás vezetőedző: - Szombaton hazai környezetben fogadtuk az Illés Akadémia csapatát egy felkészülési mérkőzés keretében. Jellemzően bátran, kezdeményezően fociztak a gyerekek, gyönyörű gólokat szereztek a tudatosan felépített támadásainkból, gratulálok srácok!

 

U8 (04.30.)

ETO FC: Szűcs Bálint, Dulka Benjamin, Makk-Szabó Milán, Bernáth Olivér, Stehenics Patrik, Závori Soma, Bolla Dávid.

Nagy Tamás vezetőedző: - Vasárnap az Üstökös által rendezett Bozsik-fesztiválon vettünk részt. A gyerekek ügyes cselekkel, szépen felépített támadásokkal és gyönyörű gólokkal örvendeztették meg a szurkolókat. 

U7

Trnava Cup

ETO FC: Sipos Hunor, Baranyai Ákos, Csiszár Marcell, Kállai Marcell, Adi Barnabás, Fritz Botond, Komjáti Balázs.

Szántó Sándor vezetőedző: - Vasárnap egy színvonalas, remek szervezésű tornán vettünk részt. A remek hangulat kiváló játékkal párosult. Mindenki nagyon sok játékperccel és élménnyel gazdagodott, a nagy meleg és a hosszú mérkőzések ellenére a srácok fáradhatatlanok voltak. Szép cseleknek és rengeteg gólnak tapsolhattunk. Gratulálok a csapatnak! Köszönjük a meghívást!

 

 

Leány U19

Győr, ETO Stadion

ETO FC GYŐR – MTK 0-2 (0-1)

ETO FC: Török - Kuntzl, Smuk, Máthé(Konrád), Tóth, Petrovics ,Süveges(Varga), Szabó S ,Győri, Hideghéty (Sulyok), (Virág), Rajkovics.  

Süle János vezetőedző: - Egy jó iramú, kemény összecsapásokkal és sajnos, sérülésekkel is tarkított mérkőzésen, a találkozó nagy részében jobbak voltak a lányaink . Főleg a második játékrészben rengeteg támadást vezettek, végig az ellenfél kapuja előtt pattogott a labda, több ígéretes helyzet is kialakult, az utolsó pillanatokig nyílt volt a meccs, de a gól nem akart összejönni. Ellenben az MTK   a kevesebb lehetőségéből, kettőt is kihasznált, így ha szerencsével is, de a fővárosiak örülhettek a három pontnak.

 

Leány U17

Budapest

MTK Budapest - ETO FC Győr 2-0 (0-0)

ETO FC Győr: Krizsán - Farkas (Patyi), Konrád, Ézsely, Hordós, Fligh (Csóti), Halmai, Kovalter, Varga, Cseh (Kaposi), Szalai .

Tóközi Tímea vezetőedző: - Úgy gondolom a mai mérkőzésen a lányok mindent kiadtak magukból! A második félidő második felére sajnos elfáradtunk, ezt kihasználta ellenfelünk és eldöntötte a mérkőzést!


Leány U15

Budapest

MTK Budapest - ETO FC Győr 7-0 (3-0)

ETO FC Győr: Bán - Kristofori, Fligh, Szűcs, Horváth A., Szabó I., Bozsóki, Krasznai, Domján, Szabó P., Bágyi (Zsiga).

Horváth Dóra vezetőedző: - Sajnos ennyit tudott kihozni a csapat a mai mérkőzésből. Gratulálunk az ellenfélnek a győzelemhez!


Leány U14 

Novai SE - ETO FC Győr 3-10 (2-0, 2-6)

ETO FC Győr: Tóth - Lenti, Horváth (Bozsóki), Szűcs (Zsiga), Pántya (Szabó I.), Kopp, Lakatos, Haris, Horváth Z.

Gsz.: Horváth Z. (7), Lakatos (2), Haris.

Horváth Dóra vezetőedző: - Az első harmadban nem igazán értem mi történt csapatommal. Bár fiatalabb játékosaink kaptak lehetőséget kezdőként, úgy gondolom pont ők teljesítettek jól a pályán. A védelmünk és a középpályánk is rengeteget bakizott. Két hibából két helyzetet ajándékoztunk az ellenfélnek, amit magabiztosan gólra is váltottak, míg mi minden ziccerünket elpuskáztuk. A második harmadban az igazi ETO tért vissza a pályára. Innentől kezdve mi irányítottuk a játékot. 2 perc alatt egyenlíteni tudtunk, majd tovább növeltük fölényünket.

U9

Győrújfalu, Bozsik torna

U9-és csapat ETO FC: Rigó Hanna, Somogyi Alexa, Régi Maja, Szlavonics Dorina, Döme Dóra.  

 

U7

Győrújfalu, Bozsik torna

ETO FC: Tomanicska Dorina, Horvath Cs. Liza, Pintér Alíz, Gede Boglárka, Csizi Alexandra, Tóth Izabella.