ETO FC Győr

Jó teljesítmény a védelem közepén

Második alkalommal lépett pályára az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatában Urblík Norbert, aki a Mosonmagyaróvár ellen nyújtott megbízható teljesítményt. Jó teljesítmény a védelem közepén 2023. Május 02 09:33:00. Kedd

A Budafok ellen még csereként lépett pályára, Mosonmagyaróváron azonban már a kezdő sípszótól a játéktéren volt Urblík Norbert. A 19 esztendős belső védő csapatunk egyik legjobbja volt a megyei rangadón, nagyban hozzájárult, hogy kapott gól nélkül hoztuk le az összecsapást. Urblík ugyan elfáradt a meccs végére, de jól érezte magát a pályán, és már várja az újabb megmérettetést.

Úgy érzem, ahhoz képest, hogy a második mérkőzésemen léptem pályára a felnőttek között, elég jól ment a játék. Lehetett érezni, hogy egy hónapja nem játszottam végig meccset, nagyon el is fáradtam. Véleményem szerint a csapat jobb teljesítményt nyújtott, mint múltkor, de természetesen lehetett volna jobb, azért dolgozunk, hogy legyen is. Szeretnénk minél jobb eredményekkel zárni a szezont, most csak a Kozármisleny elleni összecsapásra koncentrálunk – mondta Urblík Norbert.