ETO FC Győr

Döntetlen a Mosonmagyaróvár ellen

A Merkantil Bank Liga 35. fordulójában a Mosonmagyaróvár otthonában lépett pályára az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Együttesünk végig szervezetten játszott, de ez most csak a döntetlenhez volt elég. Döntetlen a Mosonmagyaróvár ellen 2023. Április 30 20:34:00. Vasárnap

Credobus Mosonmagyaróvár – ETO FC Győr 0-0 

Mosonmagyaróvár, MTE 1904 Sporttelep. V.: Nagy (Sipos, Szécsényi)

Mosonmagyaróvár: Heinrich – Simita, Jasarevich (Nagy Z. 46'), Pukhtieiev (Gáncs 64'), Horváth, Vukasovic, Illés (Nagy 64'), Szalka (Korbély 54'), Papp, Deák, Végh. Vezetőedző: Király József.

ETO FC: Fadgyas – Deákovits, Fodor, Csontos, Urblik, Toma, Tuboly (Vingler 58'), Vitális (Lacza 81'), Kiss B. (Bekker 68'), Borsos (Huszár 58'), Szendrei (Priskin 58'). Vezetőedző: Antonio Munoz.

Az első félidő a biztos védekezésről szólt mindkét oldalon, komolyabb helyzet nem alakult ki egyik kapu előtt sem. Küzdelmes, harcos mezőnyjáték folyt, kevés említésre méltó akcióval. A legnagyobb helyzet egy hazai szöglet után alakult ki, Deák lőtt kapásból a kapu fölé. A fordulás után nem változott a játék képe, egyik csapat sem tudott dominálni, sok hiba volt mindkét oldalon. Csapatunk a második játékrészben a Mosonmagyaróvár támadásainak megfékezését ugyan sikeresen megakadályozta, de támadásokra kevés lehetőség maradt. Az ETO végig jól védekezett, de a győzelemhez ez most kevésnek bizonyult.

Antonio Munoz vezetőedző: - Hat utánpótlás korú játékos játszott nálunk, türelmesek kell lennünk velük, az első meccseiket játszák ebben az osztályban. Mindent megteszünk azért, hogy a következő mérkőzést megnyerjük otthon és köszönjük a szurkolóknak, hogy kitartottak és most is itt voltak velünk.