U19

Vasas Kubala Akadémia - ETO FC Győr 5-1 (3-0)

ETO FC: Brecska - Bíró, Koncz, Kulcsár (Brecska), Kráz (Koblinger), Herczeg (Német), Bánáti, Tollár (Gönye), Nagy, Balajthy (Csala), Varga. Edző: Máté Győző.

Gsz.: Német

Máté Győző: - Gratulálok a hazai csapatnak, a játék minden elemében jobbak voltak a mai napon.

 

U17

ETO FC Győr – MTK Budapest 1-0 (0-0)

ETO FC: Kátai - Urbán, Zója -Katona, Csorba D., Csiszár, Csorba N., Décsy, Pálfalvi, Ilyés (Badics), Turcsik (Varga), Farkas (Nikita), Gombás (Garamszegi). Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Farkas.

Bognár Zsolt: - Kiegyenlített, parázs mérkőzést játszottunk egy szervezetten játszó csapat ellen. A játékunk nem volt olyan domináns, mint az előző egy két mérkőzésen, de ennyit engedett az MTK. Annak nagyon örülök, hogy kapott gól nélkül sikerült lehozni a mérkőzést, és ha nem is a legszebb játékkal, de fontos győzelmet arattunk. Mentalitással és hozzáállással elégedett vagyok, de játékban van hová fejlődni. Csak gratulálni tudok a csapatnak.

 

U15 (Felkészülési mérkőzés)

Puskás Akadémia - ETO FC Győr 4-0 (2-0)

ETO FC: Deli - Kiss B., Vasi Z., Csernyi, Maszlag, Mitring M. (Hernádi), Czuppon (Dömötör), Kuzma, Herold (Gerecs), Adi (Egyed), Járó. Edző: Kovács Béla.

Kovács Béla: - Ezen a mérkőzésen egy fizikálisan és sebességben is erősebb ellenféllel játszottunk. Sajnos a párharcokban rendre alulmaradtunk és nagyon sok volt a ki nem kényszerített hibánk.  Hasznos volt az edzőmérkőzés, láthattuk, hogy milyen mérkőzéselemeket kell többet gyakorolni. Gratulálok a hazai csapatnak.

 

U14

FTC - ETO FC Győr 2-1 (0-1)

ETO FC: Orbán – Bakonyi, Börcsök, Schreiber, Pálla, Bognár, Hardon, Vitális N., Mészáros Zs., Csala D., Dancs. Csere: Kovács H., Kemény, Vasi, Jakabovits, Szabó B. Edző: Sárközi Attila.

Gsz.: Dancs.

Sárközi Attila: - Egy agresszív csapattal találkoztunk, akik sok párharcra törekedtek, mint sem arra, hogy focizzanak. Sajnos ezen nem igazán tudtunk átlendülni és nem tudtunk a saját játékunkra koncentrálni. Néhány nagyobb helyzetből és kapufa után csak egy gólt tudtunk szerezni. Nagyon sokat kell dolgoznunk, hogy átlépjünk ezen a rossz szérián.

 

U13 - Interliga 3.forduló

Slovan Bratislava - ETO FC Győr 2-1 (1-1)

ETO FC: Keszler - Vargán, Dan, Varga M., Hajdina, Károlyi, Varga P., Vincze, Horváth, Bugledits, Hujber. Cserék: Burján, Balogh S, Péter, Balogh K, Balogh D, Mihalovics, Ihász. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Bugledits.

Lakatos Attila: - Azt kell, hogy mondjam, bárcsak minden héten kikapnánk 2-1-re a Slovantól, mert újra egy nagyon jó intezitású, lüktető mérkőzésen tapasztalhattuk meg a különbséget a kényelmes magyar valóság és egy igazi mérkőzés között. Egy félidő kellett, mire felvettük a Slovan agresszív, kellemetlen stílusát, de összességében kevés helyzetet tudtuk kialakítani a második félidei mezőnyfölényünk ellenére.

 

FC Zlîn - ETO FC Győr 1-4 (0-3)

ETO FC: Burján - Mihalovics, Vargán, Varga M., Hajdina, Ihász, Varga P., Károlyi, Balogh K, Bugledits, Péter. Cserék: Keszler, Balogh S, Péter, Balogh D, Vincze, Dan, Horváth.

Gsz.: Bugledits (2), Károlyi (2).

Lakatos Attila: - Ezen a mérkőzésen már aktívabbak, bátrabbak voltunk a támadóharmadban, szép gólokkal múltuk felül a jó futballra törekvő, minőségi cseh csapatot. A tervezettnek megfelelően mindenki min. 60 percet játszott összesen, így ezúttal is nagyon értékes tapasztalatok gyűjtöttünk, továbbá megemlíteném, hogy a vendégjátékosaink beilleszkedése is zökkenőmentes volt.

 

U12 - Interliga 3.forduló

Slovan Bratislava - ETO FC Győr 2-0 (0-0)

ETO FC: Vitéz - Szakács, Adi, Fekete, Szőke, Schmidt, Virág, Bogner, Kósa. Cserék: Gerstner, Balaskó M., Balaskó Á., Gulyás, Finta, Elek, Juhász, Balázs D.

Mondovics Dávid: - Két hasonló képességű csapat játszott egymással egy nagyon jó ritmusú mérkőzést. Mindkét oldalon megvoltak a lehetőségek a gólszerzésre, de sajnos a második félidő elején kicsit bealudtunk és ezt az ellenfél kihasználta. Az utolsó percekig küzdöttek a játékosok, mindent megtettek, járt is nekik a dicséret!

 

ETO FC Győr - Fastav Zlin 0-0

ETO FC: Vitéz - Balaskó M., Finta, Fekete, Szőke, Schmidt, Szakács, Virág, Balázs D. Cserék: Gerstner, Balaskó Á., Gulyás, Adi, Elek, Kósa, Juhász, Bogner. Edző: Lakatos Attila.

Lakatos Attila: - A pár perces pihenő után azonnal játszottuk is a mérkőzést, egy gyorsan futó es célratörően játszó Cseh csapat ellen. Rajtunk látszódott egy kis fáradtság, sokat kivett belőlünk az előző mérkőzés. Több volt a pontatlanság, főleg a támadó harmadban. Ahogy telt az idő kicsit görcsössé is vált a játékunk, amit szerencsére a veszélyesen Kontrázó ellenfél nem tudott kihasználni. Nagyon jó két mérkőzésen vagyunk túl és ismét hasznos tapasztalattal tértünk haza!

 

U11 – Bozsik torna (MTE)

ETO FC: Stum Soma, Pécsi Axel, Chergui Amir, Fügh Tamás, Fördős Olivér, Adi Abigél, Németh-Kövi Levente, Balogh Damján, Nagy Domonkos, Klema Dominik, Kovács Konrád, Erős Donát, Csemez Dávid. Edző: Androsch André.

Androsch André: - Az utolsó mérkőzés kivételével végig stílusunkhoz hűen futballoztunk. Támadó harmadban hozott rossz döntéseket az ellenfél megbosszulta a mai nap folyamán.

 

U10 – Bozsik torna (MTE)

ETO FC: Csongor Zente, Gerendai Patrik, Vadász Patrik, Vizler Csongor, Felsődiósi Flórián, Nyerges Flórián, Oross Ármin, Horváth Ádám, Szabó Zétény, Wágenhoffer Máté, Melkovics Máté, Kovács Kristóf. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - Mosonmagyaróváron léptünk pályára az aktuális Bozsik fordulóban, ahol három mérkőzést játszottunk a házigazda MTE, a Gyirmót FC és a Tatabánya csapataival. A mérkőzéseken a gyerekek hozzáállásával elégedett voltam, ellenben a játékunk kissé akadozott. Magunkhoz képest kissé lassan és körülményesen játszottunk, valamint a szokottnál jóval több technikai hiba is becsúszott a játékunkba. A labdaszerzéseknél és a befejezéseknél hiányoltam a kellő keménységet, magabiztosságot. Természetesen ma is voltak remek kombinációk és kiváló egyéni megoldások is, aminek a végén többször is góloknak örvendezhettünk. A mai nap legnagyobb pozitívuma, hogy most is sok gólt sikerült szereznünk az ellenfeleink hálójába és minden gyermek hasznos játékidővel gazdagodhatott.

 

U9 – Bozsik torna (MTE)

ETO FC: Szűcs Bálint, Makk-Szabó Milán, Bernáth Olivér, Laki-Tóth Soma, Péter Zsombor, Stehenics Patrik, Bolla Dávid, Vasárus Máté, Boros Máté. Edző: Kovács Zsolt.

Kovács Zsolt: - Hétvégén Mosonmagyaróváron léptünk pályára 3 mérkőzésen. A szabványméretű pályánál jóval kisebb méretű pályák nem kedveztek a támadójátékunknak, és így a megszokottnál több technikai hibával játszottunk. A gyerekeknek jár a dicséret a játékról való gondolkozásukért, felismeréseikért és hozzáállásukért!