FC Ajka – ETO FC Győr 0-1 (0-1)
Ajka, Városi Stadion. V.: Berge (Vígh-Tarsonyi, Becséri).

AJKA: Szabados – Tóth G. (Horváth P. 72’), Tar, Jagodics B., Csemer, Kenderes (Szarka Á. 55’), Csizmadia, Babos, Zsolnai, Borsos (Pantovics 55’), Nagy K. ( Görgényi 89’).Vezetőedző: Schindler Szabolcs.

ETO: Gyurákovics – Vera, Szépe, Szujó, Csontos, Anton, Vingler, Diarra (Kröhn 85’), Bumba (Bánáti 90’), Riquelme (Vianna 68’), Lukics (Farkas B. 85’). Vezetőedző: Borbély Balázs. 

Gsz.: Riquelme (24’).

Kiállítva: Csemer (80’).

A 12. percben Csontos vesztett labdát az ellenfél térfelén, amivel Babos egészen a tizenhatosunkig ment, középre adását követően Vera szögletre tisztázott. Tíz perccel később Bumba szerzett labdát az ellenfél kapujától harminc méterre, rávezette, majd távoli lövése elkerülte a kaput. A 24. percben megszereztük a vezetést! Egy laposan belőtt baloldali szögletet követően kavarodás alakult ki a hazai kapu előtt, aminek végén Riquelme lőtt a hálóba 0-1. A 63. percben Csemer tekert középre, ahol Szarka csúsztatott, a labda a bal kapufa mellett hagyta el a pályát. Két perccel később Gyurákovicsnak kellett védenie egy kellemetlen lövést. A 78. percben egy kifejelt labda találta meg Diarrát, aki egy átvétel után lőtt, Szabados védeni tudott. Egy perccel később egy balról belőtt labdát követően sikerült a kapu elől tisztáznunk. A 80. percben emberelőnybe kerültünk, Csemer kapta meg második sárgáját miután buktatta Verát. A hosszabbításban Farkas B. elé került a labda, befordult, majd az oldalhálóba lőtt.