ETO FC Győr

Balhátvéddel erősítettünk

A 20 esztendős Csontos Dominik személyében élvonalbeli múlttal rendelkező bal oldali védő érkezik az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatához, aki két és fél éves szerződést írt alá klubunkkal. Balhátvéddel erősítettünk 2023. Január 24 11:52:00. Kedd

Csontos Dominik a Főnix Gold FC színeiben kezdett el futballozni, majd a Fehérvár érintésével a Ferencvárosba szerződött, ahol bemutatkozott, majd gólt is szerzett az NB I-ben. Az FTC után Soroksárra került, legutóbb pedig a szintén élvonalbeli Mezőkövesd keretéhez tartozott, most pedig Győrbe tette át székhelyét. A fiatal játékos komoly erősítés lehet a tavaszra, és azon lesz, hogy a lehető legtöbb mérkőzésen a pályán lehessen, és jó játékkal járuljon hozzá a sikerekhez.

A mezőkövesdi pályafutásom nagyon rövidre sikeredett, mert jött egy olyan megkeresés az ETO-tól, ami egyértelműen érdekesnek tűnt a számomra. Függetlenül attól, hogy az NB I helyett az NB II-ben kell bizonyítanom, fiatal játékosként az a legfontosabb, hogy hétről hétre pályán lehessek, amire jelenleg nagyobb az esélyem Győrben. Az ETO egy tradicionális klub komoly múlttal, és reményeim szerint komoly jövővel. Bízom benne, hogy sikeresek leszünk együtt, mindent meg fogok tenni érte! – mondta Csontos Dominik.

Az átigazolásnak nagyon örült Mihalecz István sportigazgató is, hiszen fontos volt, hogy pótolni tudjuk a télen távozó Benczenleitnert.

Mivel Benczenleitner Barnát visszahívta a Honvéd, lépnünk kellett – kezdte Mihalecz István. - Nem olyan játékost szerettünk volna a posztra, aki ismét kölcsönbe érkezik, hanem aki végleges megoldást jelent. Emellett fontos volt, hogy fiatal játékos legyen, akiben van potenciál és tud fejlődni. Dominikkel sikerült megegyeznünk, hogy két és fél évre Győrbe teszi át székhelyét, bízunk benne, hogy nagy segítségünkre lesz a jövőben.