U11 – Bozsik torna (Gyirmót)
ETO FC: Stum Soma, Pécsi Axel, Fördős Olivér, Kovács Konrád, Mandel Marcell, Németh-Kövi Levente, Horváth Zalán, Oross Ármin, Horváth Ádám, Chergui Amir, Nagy Domonkos, Csemez Dávid, Klema Dominik, Adi Abigél. Edző: Androsch André.
Androsch André: - A három meccsen nyújtott teljesítményünk jócskán elmaradt az utóbbi hetekben mutatottaktól. Kapkodás és pontatlanság, ami főként jellemezte a játékunkat. Többször is bebizonyítottuk már, hogy ennél jóval többre vagyunk képesek. Tovább, előre!

U10 – Bozsik torna (Gyirmót) 04.20.
ETO FC: Csongor Zente, Felsődiósi Flórián, Gerendai Patrik, Kovács Kristóf, Nyerges Flórián, Vadász Patrik, Vizler Csongor, Melkovics Máté, Wágenhoffer Máté, Závori Soma. Edző: Sinkó Tamás.
Sinkó Tamás: - Az aktuális Bozsik tornán vettünk részt Gyirmóton. Olyan érzésem volt, mintha a játékunkat az időjárás befolyásolta volna. Amikor mindenki a képességeinek megfelelően játszott, akkor remek kombinációk, gólok, megoldások voltak és ragyogó napsütés. Ellenben amikor semmi sem sikerült, akkor az ég is beborult. Ma is sikerült sok gólt szereznünk és láthattunk szép megoldásokat, amihez gratulálok, de a mutatott játékunk képétől nem vagyok elragadtatva. Élesen körvonalazódott, hogy kik azok, akik az edzéseken és a foglalkozásokon figyelnek, mivel ők jó ütemben fejlődnek és hétről-hétre remek megoldásokkal, gólokkal örvendeztetnek meg bennünket. Gratulálok a csapatnak!

U10 – Pályaavató torna (Pápa) 04.21.
ETO FC: Csongor Zente, Felsődiósi Flórián, Gerendai Patrik, Oross Ármin, Szabó Zétény, Horváth Ádám, Nyerges Flórián, Kovács Kristóf, Vadász Patrik, Melkovics Máté, Vizler Csongor, Závori Soma. Edző: Sinkó Tamás.
Sinkó Tamás: - Vasárnap a Pápai PELC csapatához voltunk hivatalosak egy pályaavató tornára. Ellenfeleink a házigazda PELC mellett a szombathelyi Illés Akadémia és a Mosonmagyaróvár MTE csapatai voltak. A tegnapi nappal ellentétben ma nem arányosan változott a játékunk képe az időjárással, végig magabiztos, kreatív játékkal rukkoltak elő a srácok minden mérkőzésen. Fogalmazhatnék úgy is, hogy végig ragyogó megoldásokat és gyönyörű megoldásokat, gólokat láthattunk. Örülök, hogy mindenki tudásának legjavát sikerült megcsillogtatnia. Élmény volt nézni, ahogy a srácok a mai napon játszották ezt a játékot! Különdíjban részesült csapatunkból Kovács Kristóf remek játékáért! Szeretettel gratulálok a csapatnak! Külön köszönetet érdemel a házigazda PELC egyesülete, hogy lehetővé tette, hogy ilyen profi körülmények és szervezés mellett szerezhettek a gyerekek újabb tapasztalatot és gyűjthettek megannyi élményt!

U9 – Bozsik torna (Gyirmót)
ETO FC: Stehenics Patrik, Makk-Szabó Milán, Laki-Tóth Soma, Boros Máté, Bolla Dávid, Szűcs Bálint, Ströck Félix, Vasárus Máté, Dán Milán. Edző: Kovács Zsolt.
Kovács Zsolt: - Az aktuális Bozsik fordulóra nem kellett messzire utaznunk, ugyanis Gyirmóton került megrendezésre. Játékosaim kiemelkedően és nagy játékkedvvel futballoztak a mai napon is. Játékhelyzettől függően gyönyörű passzjátékkal, vagy határozott egyéni játékkal is sokszor meg tudtuk bontani ellenfeleink védekezését. Rengeteg labdát tudtunk szerezni az ellenfelek térfelén köszönhetően annak, hogy jól olvastuk a játékszituációkat, és nagyon erőszakosan álltunk bele a párharcokba. Le a kalappal mindenki előtt!