U13
ETO FC Győr - Mosonmagyaróvár 9-1
ETO FC: Oláh - Horváth, Dan, Varga M., Péter, Pánczél, Varga P., Károlyi, Bugledits. Cserék: Kaszás, Balogh, Vargán, Vági, Hujber. Edző: Lakatos Attila.
Gsz.: Bugledits (3), Pánczél (2), Dan, Károlyi, Hujber, öngól.
Lakatos Attila: - Ültem a kispadon, néztem a srácokat, a pimasz, vagány cseleket, és azon járt az eszem, bárcsak megállíthatnám az időt, hogy sose legyen vége. Maradjanak boldogok, maradjanak gyerekek, élvezzék a játék szépségét, mosolyogjanak mindig így, ahogy a mai mérkőzés alatt is tették.

U12
ETO FC Győr - Credobus Mosonmagyaróvár 4-1
ETO FC: Cseszregi - Gulyás, Adi, Fekete, Szakács, Schmidt, Virág, Elek, Kósa. Cserék: Vitéz, Szőke, Finta, Bogner, Bősze, Juhász. Edző: Mondovics Dávid.
Gsz.: Szakács (2), Bősze, Elek.
Mondovics Dávid: - Nem kezdtük jól a mérkőzést, lassúak voltunk és az ellenfél az egyetlen hibánkat kihasználva megérdemelten szerzett vezetést. Ez kellett ahhoz, hogy felébredjünk a Csipkerózsika álmunkból. Pozitívum, hogy folyamatosan fejlődtünk és a cserék is hozzá tudtak tenni a játékhoz. A 3. negyedtől már azt a játékot játszottuk, amit elvárhatunk magunktól. Emellett több jó egyéni teljesítmény is volt, ami örömteli, így minden jó, ha a vége jó!

U11 – Bozsik Torna (Mosonmagyaróvár)
ETO FC: Stum Soma, Pécsi Axel, Fördős Olivér, Kovács Konrád, Mandel Marcell, Németh-Kövi Levente, Horváth Zalán, Balogh Damján, Chergui Amir, Erős Donát, Nagy Domonkos, Csemez Dávid, Fügh Tamás. Edző: Androsch André.
Androsch André: - Mindhárom mérkőzésen domináns futballt mutattak be a gyerekek, rengeteg szép kombinációnak és egyéni villanásnak tapsolhattunk. Gratulálok mindenkinek!

U10 – Bozsik Torna (Mosonmagyaróvár)
ETO FC: -Csongor Zente, Felsődiósi Flórián, Gerendai Patrik, Horváth Ádám, Kovács Kristóf, Laki-Tóth Soma, Melkovics Máté, Nyerges Flórián, Oross Ármin, Szabó Zétény, Vadász Patrik, Vizler Csongor, Závori Soma. Edző: Sinkó Tamás.
Sinkó Tamás: - Három 36 perces mérkőzést játszottunk a mai napon az MTE, Gyirmót FC és a Tatabánya csapatával. A mai meccsek előtt is nagyon egyszerű dolgokat kértem a gyerekektől, mégpedig azt, hogy érezzék jól magukat, gondolkodjanak, bátran vállalkozzanak, segítsék egymást és alkalmazzák az eddig tanultakat. Külön öröm volt látni, hogy a korábban tanult és gyakorolt technikai és taktikai elemek mellet milyen jól és hatékonyan alkalmazták a héten tanultakat is. Minden mérkőzésen sok gólt sikerült szereznünk és láthattunk extra megoldásokat is. Focis nyelven fogalmazhatnánk úgy is, hogy ma aztán igazán kiszakították azt a bizonyos gólzsákot a gyerekek! Gratulálok fiúk!

U9 – Bozsik Torna (Mosonmagyaróvár)
ETO FC: Makk-Szabó Milán, Bernáth Olivér, Bolla Dávid, Stehenics Patrik, Balogh Ádám, Szűcs Bálint, Dán Milán, Péter Zsombor, Vasárus Máté. Edző: Kovács Zsolt.
Kovács Zsolt: - Igazi futballidőben tudtunk pályára lépni az MTE otthonában az aktuális Kiemelt Bozsik fordulóban. A játékosok az összes meccs során nagyon agilisan játszottak, rengeteg szép góllal és támadással örvendeztették meg a kilátogató szülőket. Támadás felépítéseinkben látszott a tudatosság, és remek minőségben jelentek meg az edzésen tanult technikai és taktikai elemek. Gratulálok minden kis futballistának, ügyesek voltatok fiúk!

U8 - Minitorna (Veszprém)
ETO FC: Omisch-Soós Áron, Fritz Botond, Gregosits Anton, Sipos Hunor, Baranyai Ákos, Csiszár Marcell, Kállai Marcell, Komjáti Balázs, Kovács Balázs, Kababik Benedek. Edző: Nagy Tamás.
Nagy Tamás: - Vasárnap Veszprémben tikkasztó hőségben egyhuzamban 7 mérkőzést játszottunk jó képességű ellenfelekkel szemben. Játékunkon látszódott az utóbbi időszakban gyakorolt elemek. Örömteli volt még, hogy többen szép egyéni megmozdulásokkal vétették észre magukat a pályán.  Összességében elégedett voltam a mai napon látottakkal, csak így tovább fiúk!

U7 - Minitorna (Veszprém)
ETO FC: Adi Barnabás, Bobory Balázs, Granát Zénó, Kerekes Kornél, Stefanics Balázs, Petrőcz Bálint, Pohl Dominic, Dallos Zsombor, Szentmihályi Mirkó. Edző: Szántó Sándor.
Szántó Sándor: - Remek időben, 7 nagyszerű mérkőzést tudtunk játszani, ahol a gyerekek végig kiváló hozzáállással vették az akadályokat. A mérkőzéseken végig kezdeményezően, motiváltan játszottak. A sok egyéni megoldás és csel mellett, többször ügyes kombináciokkal oldották meg a kialakult játékhelyzeteket. Gratulálok az egész csapatnak!

Leány U13 - Torna (Radava)
ETO FC: Tóth J. - Verasztó, Varga, Lakatos, Haris, Kopp, Dobai, Kelemen Zs., Vadász, Tóth B. Edző: Horváth Dóra.
Eredmények: 5 győzelem, 1 döntetlen.
Horváth Dóra: - Szombaton egy remekül megszervezett, 11 csapatos nemzetközi tornán vehetett részt U13-as lánycsapatunk. Szlovák, magyar és osztrák ellenfelekkel is összemérhettük tudásunkat ezen a napon. A tornáról, bár veretlenül érkeztünk haza, mégis csak a második helyért járó ezüstéremnek tudtuk örülni. A döntőben 1-1-es eredmény után egyetlen kimaradt büntető döntött a sorsunkról. A lányok nagyon élvezték a játékot. Gyönyörű támadásokat vezetve rúgtuk sorba a szebbnél szebb gólokat. Büszke voltam a csapatra. A torna legjobb játékosa díjat támadónk, Lakatos Panni harcolta ki magának. Gratulálok a lányoknak!

Leány U11 – Torna (Radava)
ETO FC: Rigó Hannah, Adi Abigél, Régi Maya, Fatér Lujza, Ollé Dorka, Bajcsai Lola, Döme Dóra, Horváth Rebeka, Szlavonics Dorina, Mácsai Lea. Edző: Tóközi Tímea.
Tóközi Tímea: - Szombaton a szlovákiai Rendvén vettünk részt egy remek U11-es lány tornán, ahol 6 szlovák csapat azonos korosztályú lányaival mérkőztünk meg. A nagy meleg ellenére a lányok nagyon ügyesen, helyenként igazán tetszetősen fociztak. Minden mérkőzés után győztesen jöttek le a pályáról, így a végén az első helynek örülhettünk! A kiemelkedően teljesítő Adi Abigélt a torna legjobb játékosának választották. Gratulálunk neki és természetesen az egész csapatnak, mindenki dicséretet érdemel!

Leány U10 – Felkészülési mérkőzés (Dunaszeg)