U19

DVSC - ETO FC Győr 3-4 (3-2)

ETO FC: Kocsis - Campione (Brecska), Koncz, Bíró, Koblinger (Sós), Gönye (Rátonyi), Herczeg, Bakó, Csala, Balajthy (Tollár), Mascoe (Varga). Edző: Máté Győző.

Gsz.: Mascoe, Csala, Rátonyi, Bakó.

Máté Győző: - Végletekig kiélezett mérkőzésen nagyot harcoltak egymásért a játékosok. Örülök a jó bajnoki rajtnak, gratulálok csapatomnak!

U17

ETO FC Győr – Nyíregyháza Spartacus 4-0 (2-0)

ETO FC: Gaál - Zója-Katona, Csorba D. (Sárkány), Prettenhoffer, Csiszár, Pálfalvi, Algács (Kovács-Galavics), Badics (Ilyés), Turcsik (Somogyi), Farkas (Garamszegi), Szerémi. Edző: Bognár Zsolt.

Gsz.: Farkas, Algács, Garamszegi, Pálfalvi.

Bognár Zsolt: - Vártuk már a tavaszi rajtot, és ilyen kezdésre számítottunk. A hozzáállással, labdabirtoklással és támadás építésekkel elégedett vagyok, de a védekezésben sokat kell még fejlődni. Örülök, hogy a fiatal játékosok gólokat szereztek és megmutatták, hogy lehet rájuk számítani. Gratulálok a csapatnak.

 

U15

Üstökös - ETO FC Győr 0-9 (0-4)

ETO FC: Lengyel - Pécskai, Vasi, Maszlag, Béres, Csernyi, Dömötör, Adi, Gerecs (Járó), Herold (Balogh), Hálám (Szteszli). Edző: Dudás Ádám.

Gsz.: Hálám (3), Adi (2), Herold, Béres, Vasi, Maszlag.

Dudás Ádám: - Nehezen kezdtük a mérkőzést, átvettük a gyengébb ellenfél tempóját és játékstílusát, így a támadásépítéseink és a labdaszerzéseink sem voltak hatékonyak. Az első félidőben nagyon sok volt az átmenet, amit nehezen kezeltünk, több lehetőséget is adtunk az ellenfélnek, hogy helyzeteket alakítson ki. Ennek ellenére nem forgott veszélyben a kapott gól nélküli mérkőzés esélye. A második félidőben már a saját arcát mutatta a csapat. Felszabadultan, ellentmondást nem tűrően játszott, tudatos építkezések, szervezett labdaszerzés/védekezés és hatékony támadásbefejezések jellemezték a játékunkat. Jól alakítottunk ki és használtuk ki a létszámfölényeket tengelyben és a széleken is, szép kombinációkkal játszottuk át az ellenfél védővonalát! Önbizalom növelésére tökéletes volt a mai mérkőzés, gratulálok a csapatnak, elsősorban a játékhoz és hozzáálláshoz, de természetesen az eredményhez is!

 

U13

ETO FC Győr - SK Rapid Wien 2-1 (0-0)

ETO FC: Burján - Balogh D., Vargán, Varga P., Hajdina, Pánczél, Vincze, Balogh S., Horváth, Bugledits, Péter. Cserék: Oláh, Mihalovics, Károlyi, Varga P, Virág, Szakács. Edző: Lakatos Attila.

Gsz.: Bugledits, öngól

Lakatos Attila: - Talán nem véletlenül jött velem szembe a héten többször is a következő idézet angol megfelelője: 'Keményen kell dolgoznod a sötétben, hogy ragyoghass a fényben...' A Srácok hétről hétre, napról napra lenyűgöznek legfőképp azzal, hogy mindig motiváltak, mindig csillog a szemük, mindig jobbak akarnak lenni...

A Rapid által diktált nemzetközi tempót helyenként minőségben is tudtuk tartani, de reálisan látva és természetesen helyén kezelve ezt a mérkőzést nagyon örülök, hogy a Fiúk ma is egy lépéssel közelebb kerültek a következő lépcsőfokhoz.

 

U12

ETO FC Győr - Rapid Wien 4-3

ETO FC: Vitéz - Gulyás, Adi, Fekete, Bogner, Schmidt, Elek, Kósa, Bősze. Cserék: Cseszregi, Szakacs, Szőke, Stanisic, Balogh, Virág, Erős. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Bősze, Kósa, Szakács, Elek.

Mondovics Dávid: - Nagyon lüktető és hajtós mérkőzést játszottunk egy nagyon jó csapat ellen. A játékosok végig azt játszották, amit kértem tőlük és a hibák ellenére is többször az ellenfélre tudtuk erőltetni az akaratunkat. Külön öröm, hogy kétszer is vissza tudtuk jönni a mérkőzésbe. Kiváló teljesítményt nyújtott mindenki, gratulálok az egész csapatnak a hozzáálláshoz és a játékhoz is!

U11 – Felkészülési mérkőzés (Rapid Wien)

ETO FC: Stum Soma, Pécsi Axel, Horváth Zalán, Mandel Marcell, Fördős Olivér, Kovács Konrád, Balogh Damján, Adi Abigél, Németh-Kövi Levente, Csemez Dávid, Klema Dominik, Oross Ármin, Erős Donát, Fügh Tamás. Edző: Androsch André.

Androsch André: - Szombaton a Rapid Wien korosztályos csapatát láttuk vendégül. Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, ahol a srácokkal testközelből érezhettük, mely területeken kell még fejlesztenünk magunkat. Nagy öröm volt számomra, hogy játékban sikerült felvennünk a versenyt, nagyon sok jó egyéni teljesítményt láthattam. Gratulálok a fiúknak!

 

U10 - Felkészülési mérkőzés (Barcelona Academy)

ETO FC: Chergui Amir, Gerendai Patrik, Felsődiósi Flórián, Melkovics Máté, Nagy Domonkos, Nyerges Flórián, Vadász Patrik, Vizler Csongor, Wágenhoffer Máté. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - Szombaton Budapestre utaztunk, ahol a Barcelona Academy csapatával játszottunk. A srácok az előzetesen megbeszélteket igyekeztek betartani és nagy örömömre az edzéseken gyakorolt több elemet is viszontláthattam. Kiemelkedő teljesítményben sem volt hiány, Nyerges Flórián, Gerendai Patrik és Felsődiósi Flórián hozzáállása, egyéni és csapatjátéka példaértékű és követendő a csapat tagjai számára. Hasznos mérkőzés volt, ahol minden gyermek sok és értékes tapasztalatokkal, játékidővel gazdagodhatott! Gratulálok a csapatnak!

 

U9 – Torna (Ritzing)

ETO FC: Balogh Ádám, Stehenics Patrik, Boros Máté, Bernáth Olivér, Szakál Kristóf, Markó Áron, Dán Milán, Bolla Dávid, Vasárus Máté, Makk-Szabó Milán. Edző: Kovács Zsolt.

Kovács Zsolt: - A hétvégén Ritzingbe utaztunk az SC Sopron által rendezett tornára. Hasznos tapasztalatokat szereztünk a 6+1-es játékrendszerről, és megmérkőzhettünk nagyon jó meccseken olyan hasonló elveket valló csapatokkal mint a Sturm Graz és a Főnix FC. A gyerekek az egész torna során nagy lelkesedéssel és kezdeményezően játszottak, bátran felmerték vállalni a cseleket, és a szemnek is tetszetős focival rukkoltak elő. Bolla Dávid szenzációs játékával kiérdemelte, hogy bekerüljön a torna All-Star csapatába! Gratulálok fiúk!

 

U8 – Felkészülési mérkőzés (Barca Academy)

ETO FC: Gregosits Anton, Kababik Benedek, Sipos Hunor, Kállai Marcell, Komjáti Balázs, Omisch-Soós Áron. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - Szombaton a Barca Academy Hungary meghívására Budapestre utaztunk, ahol egy felkészülési mérkőzés keretein belül összemérhettük tudásunkat ellenfelünkkel. Az első 20 percben még a "buszon ültünk", de utána olyan játékkal rukkoltak elő a srácok, amivel nagyon elégedett lehetek és a szülők is vastapssal jutalmaztak. A gyerekek ügyesen cseleztek, hatékonyan fejezték be a támadásokat ill. a védekezés tanult alapelveit is viszontláthattam. Gratulálok srácok, csak így tovább!

 

U7 - Mini Torna

ETO FC: Adi Barnabás, Granát Zénó, Petrőcz Bálint, Stefanics Balázs, Kálinger Belián, Dallos Zsombor, Pohl Dominic, Kerekes Kornél. Edző: Szántó Sándor.

Szántó Sándor: - Szombat délelőtt a Király SE és a Csorna csapatát fogadtuk hazai környezetben. A mérkőzések alatt sok olyan technikai elemet és cselt láttunk vissza, amelyeket az edzéseken gyakorlunk. Végig felszabadultan és kezdeményezően játszottunk. Mindenki nagyon élvezte a játékot és sok játékperccel tudott gazdagodni. Gratulálok a fiúknak, ügyesek voltak!

 

Leány U19

First Vienna - ETO FC Győr 2-2 (0-1)

ETO FC: Molnár K. - Gyürü-Gehrig, Smuk, Kuntzl, Ézsely (Máthé), Halmai (Varga), Konrád Rajkovics, Tóth (Rozs), Hideghéty (Radi), Győri. Edző: Süle János.

Gsz.: Rajkovics (2).

Süle János: - Nagyon jó iramú, kemény belépőkkel tarkított felkészülési mérkőzést játszottunk. A csapat jó mentalitással állt bele a meccsbe, felvették a kesztyűt az ellenfél agilis harcmodora ellenében. Magát a játékot fordulatok jellemezték. Voltak szakaszai a mérkőzésnek, amit mi irányítottunk teljesen, és volt, amikor a bécsi lányok késztettek minket védekezésre. Azt gondolom, hogy mindent összevetve, a találkozó remekül szolgálta a felkészülésünket, a végeredmény pedig igazságos döntetlenre sikerült.

 

Leány U15

ETO FC Győr - Gyirmót FC Győr U12 (fiúk) 1-2 (1-1)

ETO FC: Tóth (Molnár) - Verasztó (Szerdahelyi), Bozsóki, Szűcs (Baricz), Fligh (Lenti), Horváth Z. (Horváth A.), Szabó, Lakatos (Kopp), Feil (Haris). Edző: Horváth Dóra.

Gsz.: Feil.

Horváth Dóra: - Az előző edzőmérkőzésen elkövetett hibákon próbáltunk dolgozni az elmúlt napokban. A gyirmóti fiúk elleni találkozó lehetővé tette számunkra, hogy kipróbáljuk élesben is az edzésen és videó elemzésen tanultakat. Az első 20 perccel voltam a legelégedettebb, de a mérkőzés többi részében is jól teljesített a csapat. Fegyelmezetten védekeztünk, párharcokat nyertünk. Átmenetekben is egész gyorsan reagáltunk, persze még bőven van hova fejlődni. A lányok nagyon élvezték a mérkőzést.

 

Leány U12 - U9-es fiú teremtorna (Érsekújvár)

ETO FC: Hunyadi, Rigó, Adi A., Kelemen Zs., Vadász, Fábry, Szűcs, Fatér, Ollé, Régi. Edző: Tóközi Tímea.

Tóközi Tímea: - Vasárnap egy remek színvonalú teremtornán vettünk részt Érsekújváron, ahol rajtunk kívül 9 fiú csapat mérte össze tudását. A gyerekek 5 mérkőzést játszottak, melyből 3 győzelem volt és 2 vereség. Remek tempó, erőszakos játék jellemezte a csapatokat. Lányokat dicséret illeti a teljesítményük miatt! Igazán büszkék voltunk rájuk!