ETO FC Győr – Gyirmót FC Győr 0-0

Győr, ETO Park. 1840 néző. V.: Káprály (Berényi, Punyi).

 

ETO FC: Ruisz – Vera, Szépe, Boldor, Csontos (Vianna 82’), Hamed (Diarra 58’), Anton (Huszár 73’), Tóth R. (Vingler 58’), Bumba, Lukic (Boschilia 58’), Skvarka. Vezetőedző: Antonio Munoz.

 

Gyirmót FC: Hársfalvi – Lányi, Hudák D., Csörgő, Szegi (Helembai 85’), Kovács M. (Hajdú 71’), Kovács D., Soltész (Erdei 79’), Madarász (Szőke 79’), Medgyes, Adamcsek (Molnár J. 71’). Vezetőedző: Tamási Zsolt.

 

Az első komolyabb lehetőség a 21. percben adódott, Tóth R. lövését tolta a kapu fölé Hársfalvi. Négy perccel később újra Tóth R. próbálkozott, ám a vendégek hálóőre ezúttal is védeni tudta a jobb alsóba tartó lövést. A 39. percben Lukic lépett ki, Skvarka elé tálalt, aki a kapufát lőtte telibe. A kipattanót Bumba gyűjtötte be, aki újra a kapufát találta el. A második félidő elején Boldor fejelte kapura Anton szögletét, ám Hársfalvi könnyedén hárított. Az 53. percben Soltész húzott középre, lövése az oldalhálóban kötött ki. Egyóra játék elteltével Skvarka próbálkozott távolról lapos lövéssel, a gyirmóti kapus ezúttal is menteni tudott. A 67. percben Boschilia ballábas lövése kevéssel kerülte el a kaput. Két perccel később Soltész próbálkozott ismét gyirmóti oldalról, ám nem talált kaput. A 88. percben Diarra megpattanó lövését követően Hársfalvi védett óriásit.

 

Antonio Munoz: - Meg akartuk nyerni a meccset, és itthon tartani a három pontot. Az első félidőben nyomást helyeztünk az ellenfélre, jól játszottunk, több helyzetünk is volt, ám a kapuba nem sikerült találni. A második félidőben fáradtabbak voltunk. Ki kell elemeznünk a látottakat, folytatjuk a munkát.