Borbély Balázs az előző szezon utolsó öt mérkőzésére érkezett Dunaszerdahelyről csapatunk kispadjára, melyet sikeresen irányított, hiszen vezetésével öt győzelmet arattunk, ezzel pedig kilenc év után visszajutottunk az élvonalba. A százszázalékos mérleg és a feljutás azt jelentette a 44 esztendős tréner számára, hogy a következő szezonban is ő irányítja együttesünket, már az NB I-ben.

Borbélynak nem volt sok ideje az ismerkedésre, miután áprilisban átvette az irányítást, ugyanis rögtön nagyon fontos mérkőzéseken kellett bizonyítani. Egy magabiztos, 5-0-s idegenbeli sikerrel nyitott a Mosonmagyaróvár ellen, majd hazai pályán a PMFC-t győztük le 3-1-re. Ezután Kazincbarcikán az első félidőben kétgólos hátrányba kerültünk, ám remekül nyúlt bele a meccsbe, és fordítani tudtunk! Május 20-án következett a szezon rangadója a Vasas ellen, ahol ismét nagy tartásról tettünk tanúbizonyságot, kétszer is hátrányból felállva győztünk 3-2-re, majd az utolsó bajnokin az Ajka otthonában győztünk, és következhetett az ünneplés.

A vezetőség a következő szezont is Borbély Balázzsal képzeli el, aminek a szakember is nagyon örül, és óriási ambíciókkal veti bele magát a munkába, immáron az NB I-ben.

- Megtisztelő számomra, hogy megkaptam a lehetőséget a tulajdonosoktól, és továbbra is én lehetek az ETO vezetőedzője – kezdte Borbély Balázs. – Nem volt nehéz meghoznom a döntést, hiszen nagyon örülök neki, hogy velem képzelik el a jövőt. A terveink közösek a klubvezetéssel, a játékosokkal és a szakmai stábbal, egyértelműen bent kell maradnunk az élvonalban, ahol jól akarunk szerepelni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez más kávéház, magasabb a színvonal. Ennek tudatában szeretnénk megerősíteni a csapatot, olyan minőséget akarunk kialakítani, ami biztosítja számunkra a célok elérését. Holnaptól belevágunk a munkába, innentől mindenki azon dolgozik, hogy egy jó felkészülést csináljunk.