Fehérvár FC – ETO FC Győr 1-9 (1-2)
Székesfehérvár, Sóstói Stadion. V.: Alafi (Bencze, Colbers).

Fehérvár FC: Németh N. (Kovács B.) – Ramor, Zuggó (Mihályi), Jánosi, Földvári, Jánoska (Tóth A.), Németh V., Romanoczki, Kántor (Bors), Szombati (Balla), Simon F. Vezetőedző: Andorka Péter.

ETO FC Győr: Borok (Krizsan 79’) – Szabová (Nagy Sz. 73’), Kovács L., Horváthová, Öreg, Zágonyi (Sali 55’), Süle (Rajkovic 79’), Savanya, McCarthy, Vachter, Ladhani (Petrovics 73’). Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

Gsz.: Földvári (18’) ill. Süle (12’, 70’), Ladhani (46’, 51’), Savanya (38’), Vachter (80’), Kovács L. (86’), Sali (90’), Simon-öngól (61’).

A válogatott szünet után a sereghajtó otthonában léptünk pályára, ahol ezúttal sem tudtunk ideális összeállításban játszani, hiszen ezúttal is öt meghatározó játékos – White, Nagy F., Vida, Frajtovic és Kocsán – hiányzott.
Esélyeshez méltóan kezdtünk, több helyzetet is kialakítottunk, ami a 12. percben érett góllá. McCarthy remekül indította a védők között kilépő Sülét, aki a kifutó kapus mellett higgadtan gurított a hálóba 0-1. A 18. percben meglepetésre egyenlítettek a hazaiak, Földvári szánta el magát lövésre 25 méterről, amely a meglepődött Borok fölött a kapuba csapódott 1-1. Ezután is sorra jöttek a lehetőségeink, ám a vezetést egy szerencsésnek mondható góllal szereztük vissza, a 38. percben Savanya távolról célozta meg a fehérvári kaput, az addig remeklő Németh N. kezei között talált utat a hálóba a labda 1-2.
Fordulás után rögtön eldöntöttük a mérkőzést. A 46. percben Ladhani lépett ki a lesre játszó védők között, majd a tizenhatoson belülre érve a jobb alsó sarokba helyezett 1-3. Az 51. percben egy kapu előtti kavarodást követően többször is gólt szerezhettünk volna, végül Ladhani lövése talált utat a kapuba 1-4. A 61. percben McCarthy beadása a menteni igyekvő Simonról pattant a saját kapujába 1-5. A 70. percben a nagyszerűen játszó McCarthy húzott el ezúttal a jobboldalon, beadását Süle vágta a léc alá 1-6. A 80. percben Öreg beadását Vachter kotorta közelről a kapuba 1-7. A 86. percben az előrehúzódó Kovács L. harminc méterről lövésre szánta el magát, ami nagy erővel vágódott a léc alá 1-8. A 90. percben újra Öreg húzott el a szélen, beadását a csereként beállt Sali értékesítette 1-9.
Az első félidőben még a válogatott szünet utáni hagyományosan megszokott, kicsit döcögősebb teljesítményt nyújtott a csapat, ám fordulás után már beindult a henger, és végül gólzáporos mérkőzésen, fölényesen győztünk az egyébként lelkesen küzdő Fehérvár ellen.
Jövő szombaton a Haladás együttesét fogadjuk, már a Magyar Kupa döntő főpróbájaként.

Dörnyei Balázs: - Két ellentétes félidőt játszottunk, de úgy gondolom, ez természetes a válogatott szünet után. A szünetben rendbe tettük a dolgokat, a második játékrészben egyértelműen domináltunk, ekkor már minőségben is megmutatkozott a különbség. Ekkora arányban is megérdemelten nyertünk meg a mérkőzést.