Tiszakécskei LC – ETO FC Győr 0-1 (0-1)

Tiszakécske, Városi Sportcentrum 300 néző. V.: Lovas (Csatári, Szabó D.).

 

Tiszakécskei LC: Kiss Á. – Balázs B., Szőr, Viczián, Grünvald (Takács T. 89’), Bertus, Szekér (Bencze 89’) Vajda R. (Pongrácz 66’), Kállai (Kocsis D. 57’), Cipf, Zamostny. Vezetőedző: Kis Károly.

 

ETO FC Győr: Ruisz – Kiss M., Szépe, Boldor (Szujó 14’), Vianna, Tóth R., Csontos (Boschilia 65’), Skvarka, Diarra, Kröhn (Huszár 79’), Lukic (Riquelme 46’). Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.

 

Gsz.: Csontos (9’).

 

Már a mérkőzés elején, a 9. percen sikerült megszereznünk a vezetést! Egy balról belőtt labdára Csontos érkezett középen, aki közelről a hálóba továbbított 0-1. Szűk negyedóra elteltével cserére kényszerültünk, sérülés miatt Boldort Szujó váltotta a védelem közepén. A 24. percben Kröhn verte meg védőjét a baloldalon, középre lőtt, ahol Lukic érkezett, támadónk közelről a kapu fölé lőtt. A 27. percben Vajda távoli szabadrúgását Ruisz ütötte ököllel a mezőnybe. A 38. percben Bertos éles szögből leadott lövésénél ismét Ruisz volt résen, szögletre mentett kapusunk. A 48. percben Bertus próbálkozott távolról, ám kapusunk védeni tudott. A második félidőben már nem forogtak veszélyben a kapuk, így az első játékrészben szerzett találattal begyűjtöttük a három pontot.

 

Kuznyecov Szergej: - Az elején jól futballoztunk és gólt is tudtunk szerezni. Ezt követően a hazai csapat ránk erőltette az akaratát, nyomást gyakoroltak ránk. Nem sokat tudtunk emiatt csinálni a mai mérkőzésen. Ennek több oka is lehet. Ahhoz, hogy feljussunk még sokat kell fejlődnünk. A hazai csapat jobban játszott, mint azt a helyezése mutatja. Szerintem az elkövetkező mérkőzéseken jönnek majd számukra a jó eredmények.