ETO FC Győr – MTK Budapest 1-1 (1-0) büntetők után: 3-2
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion. V.: Molnár R. (Vida, Gavalla-Kulcsár).

ETO FC Győr: Borok – Zágonyi (Szabová 78’), Kovács L., Horváthová, Öreg, Savanya, Süle (Kocsán 83’), McCarthy, Ladhani (Nagy F. 83’), White (Sali 49’), Vachter. Vezetőedző: Dörnyei Balázs.

MTK Budapest: Erős – Vajda, Farádi-Szabó, Csuhai, Barkóczi, Mészáros (Legendás 72’), Palama, Dubuc (Siklér 72’), Voila (Murár 88’), Pataki (Tenyei-Tóth 72’), Bokor. Vezetőedző: Makrai László.

Gsz.: Süle (9’) ill. Barkóczi (31’).

Már a mérkőzés elején, a 9. percben megszereztük a vezetést! Vachter végzett el szabadrúgást a baloldalról, a labda átszállt a hosszúra, ahonnét White fejelt középre, ahol Süle érkezett és a hálóba lőtt 1-0. A 20. percben egy jobboldali szöglet Dubucot találta meg a hosszún, aki közelről a kapu fölé fejelt. Bő félóra játék után egyenlített az MTK. Barkóczi kapott remek indítást a védők között, a tizenhatoson belülre érven szépen lőtt a kapu bal oldalába 1-1. A második félidő elején White-ot ütötte el a fővárosiak hálóőre a kapu előterében. Támadónk nem tudta folytatni a játékot, hordágyon kellett lehozni a pályáról. A szabálytalanságért megítélt büntetőt Vachter vállalta el, lövését Erős védeni tudta. A hátralévő időben komolyabb helyzet egyik csapat előtt sem adódott, így 1-1-es döntetlennel ért véget a mérkőzés, következhettek a büntetők. A tizenegyesrúgásoknál a mieink bizonyultak jobbnak, a mindent eldöntő büntetőt Sali értékesítette, így csapatunk zsinórban harmadik kupagyőzelmét ünnepelhette női csapatunk.

Dörnyei Balázs: - Ugyan nőkről beszélünk, de ez ma férfi munka volt a csapat részéről. Megmutatták a játékosok, hogy nem csak jó játékkal lehet győzni, hanem úgy is, ha szenvednek. Azt gondolom, hogy ma csapatként nagyot alkottak a lányok, megtapasztaltuk, hogy büntetőkkel hogyan lehet kupadöntőt, vagy bármilyen mérkőzést megnyerni. Nem biztos, hogy ez a tapasztalat nem fog jól jönni a jövőben. Véleményem szerint az egész város és a klub büszke lehet a játékosokra, minden tiszteletet megérdemelnek!