Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Felhívás

Szeretnénk felhívni valamennyi sajtómunkatárs figyelmét, hogy a WKW ETO FC Győr mérkőzéseire az ETO Stadionba kizárólag előzetes akkreditáció után lehet csak bejutni.

Kérünk mindenkit, hogy akkreditációs kérelmüket az igénylő adatlap kitöltésével legkésőbb a mérkőzés előtt 24 órával adják le, ellenkező esetben nem tudunk bejutást biztosítani a találkozóra.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

Az akkreditáció menete a Stadionban

Az akkreditáció igénylő adatlap leadását követően a lelátó keleti Q sajtó-szektorába belépésre jogosító Press Pass a mérkőzés napján az ETO Stadion recepcióján vehető át. A fotósok kizárólag az MLSZ által kibocsátott, sorszámozott fotósmellényben jogosultak a mérkőzés során képeket készíteni. A fotósmellény az akkreditációkhoz hasonlóan a recepción vehető át aláírás ellenében. A találkozót követően a Press Passokat és mellényeket a recepción kell leadni.

A televíziós stábok akkreditációjához a jogtulajdonos külön írásos engedélye is szükséges.

Információk

A sajtó számára fenntartott helyek a keleti oldal Q szektorában találhatók, a székek laptop tartóval és áramvételi lehetőséggel vannak felszerelve.

A mérkőzések utáni sajtótájékoztatót a klubépület recepciója mögött található sajtószobában tartjuk, a mérkőzés lefújása után 15 perccel. A mixed zone sajtószoba előtt található, itt készíthetők interjúk a játékosokkal.

A sajtó munkatársai akkreditációs kérelmük leadásával kijelentik, hogy a WKW ETO FC Győr és a Magyar Labdarúgó Szövetség vonatkozó szabályait ismerik és elfogadják.

Kelemen Dorottya
dorottya.kelemen@eto.hu

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink