Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

-

|

90. Végeredmény: Csorna SE - ETO FC Győr 1-2 (1-1)
90. Véget ért a mérkőzés. Az ETO egygólos győzelmet aratott a nagyot küzdő Csornával szemben.
87. Piros lap! Letámadott a csornai együttes, de a Győr kihozta a labdát. Szabó Zsolt megindult egyedül vihette a kapura a labdát, de még a 16-os előtt Hajdár buktatta őt. Ezért a cselekedetéért a játékvezető piros lapot adott a hazai játékosnak.
85. A hajrára cserélt a Csorna is. Fehér helyére Véghelyi érkezett.
84. Szabó Zsolt jobboldali beadását ziccerben Németh László törte el.
75. Megszereztük a vezetést!! Szabó Lukas baloldalon lecselezte magát az alapvonalig onnan beadta a labdát, amit a csereként beállt Szabó Bence a hálóba vágott. (1-2)
70. Az ETO kihasználta utolsó cserelehetőségét is. Németh Márkot Németh László váltotta.
68. Úgy látszik, hogy jót tettek a frissítések először Mayer közelről a kapu felé tüzelt, majd Szabó Bence vihette egy az egybe a kapusra a labdát, de ezt a hálóőrbe lőtte. Továbbra is 1-1 az állás.
61. Nagyon leült a játék, úgy gondolták az edzők is, hogy eljött a frissítés ideje. Csornai oldalon Visyt Kantó váltotta. Az ETO-nál pedig Pongrácz és Vankó lejött, helyükre Imrik László és Szabó Bence lépett.
61. Csornai helyzet! Czanik egymaga viszi fel félpályától a kapuig a labdát és kiugratja Szabót, akit Horváthnak sikerült megelőznie.
60. Többet birtokolja a Győr a labdát, de helyzeteket csak igen csekély számban tud kialakítani.
50. Úgy tűnik a hazaiak még az öltözőben ragadtak. Az ETO-nak sikerült a hazaiakat saját kapujuk elé szorítani.
46. A Csorna kezdte le a második játékrészt!
45. Félidő: Csorna SE - ETO FC Győr 1-1
45. Véget ért az első játékrész! Többnyire kiegyenlített játékot láthatunk, győri helyzetekkel és pontatlan befejezésekkel.
42. Megjött a szurkolóink hangja is. Vankó indult meg a bal szélen, kiosztott két kötényt is, majd beadta a labdát, de nem volt érkező játékos.
38. Felgyorsult a játék az első félidő hajrájára. Köles zárkózott fel a támadáshoz, majd 18 méterről a kapu fölé lőtt.
32. Úgy tűnik a győri együttes át tudta venni a mérkőzés irányítását. Ezekben a percekben többször is sikerül a hazai kapuig jutniuk.
26. Nagyot küzdenek egymással a felek. Az ETO is csak kontrákból tud helyzeteket kialakítani. Vankó tálalt Mayer elé, aki a kapu mellé lőtt.
17. Egyenlített a Csorna!! Czanik jobb oldali beadást követően Szabó Tiborhoz került a labda, amit a bal alsóba vágott. A győri hálóér még bele tudott érni, de a góltól nem tudta megmenteni csapatát. (1-1)
13. Gyors győri kontra. Mayer középen megindul gyönyörűen tette Szabó Zsolt elé a labdát, aki a bal alsót célozta meg, de Bognár bravúrral hárított.
5. GÓL!! Csapatunk megszerezte a vezetést! Egy bal oldali szabadrúgást követően Köles kapásból jól eltalálta a játékszert és nagy gólt ragasztott a Csorna kapujába. (0-1)
2. A találkozó első helyzetét az ETO alakította ki. Németh Márk bal oldali beadását követően Szabó Lukas bólintott, de Bognár hárította fejest.
0. Elkezdődött a találkozó!
0. Jó a hangulat a csornai Kocsis Sándor Sporttelepen. Csapatunkat rengeteg szurkoló kísérte el.
0. A csapatok már elkezdték a bemelegítést 15 perc múlva kezdődik a találkozó.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink