ETO FC Győr

Vereség emelt fővel

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 4. fordulójában a Kelen otthonába látogatott az ETO Akadémia, ami egygólos vereséget szenvedett. Vereség emelt fővel 2023. Augusztus 19 19:55:00. Szombat

Kelen SC – ETO Akadémia 1-0 (1-0)

Bp., Kelen SC Sporttelep. V.: Sipos (Nagy M., Molnár I.). 

Kelen SC: Czerula – Módly, Zavodni (Godányi 64’), Remili, Szabó G., Vass (Salacz 71’), Szabó N., Pilter (Nagy Zs. 64’), Juhász (Pajti 53’), Bedővári, Szabó D. (Vörös 53’). Vezetőedző:

Simon Ákos. 

ETO Akadémia: Sebők – Selyem (Bíró 69’), Óvári, Szujó, Tamás K., Tuboly (Bakó 69’), Mitring, Hanzli, Rátonyi (Moharos 58’), Bánáti (Herczeg 87’), Krivokapic (Nagy D. 58’). Vezetőedző: Szekeres Adrián.

Gsz.: Remili (29’).

Akadémistáink a remek formában lévő Kelen otthonába látogattak, ahol a hazaiak a rutinos, korábbi élvonalbeli támadó, Remili Mohamed első félidőben szerzett góljával megszerezték a három pontot.

Szekeres Adrián: - Büszke vagyok a játékosaimra, az első perctől kezdve hatalmas energiát mozgósítottak annak érdekében, hogy megnyerjük ez a mérkőzést. Sok lehetőség maradt ki, az eddigi meccseinken ez a szenvedély és motiváció hiányzott. Azt gondolom, hogy minden játékos tükörbe tud nézni, mert megtettek mindent, ugyanis kiléptek a komfortzónájukból, és olyan erényeket csillogtattak, amik elengedhetetlenek a felnőtt futballban. Emellett örülök, hogy nem történt sérülés, mivel komoly belépők voltak az ellenfél részéről