ETO FC Győr

Utánpótlás-híradó

Fiatal focistáink eredményei - Bajnoki mérkőzések, utánpótlás tornák Utánpótlás-híradó 2023. Május 15 11:01:00. Hétfő

                                                                                                                     Fotó: Az ETO FC U12-es csapata

U17

Győr, ETO Stadion

ETO FC Győr -Szeged Grosics Akadémia 2-1 (0-1)

Gsz.: Tollár, Rátonyi

ETO FC Győr: Morvai (Gaál), Halász, Mészáros, Horváth (Brecska Sz), Koblinger, Fekete(Gönye), Bakó, Német (Rátonyi), Campione, Vukk(Póczik), Tollár.

Bognár Zsolt vezetőedző: - Hasznos mérkőzést játszottunk egy szervezett és motivált Szeged ellen. Az első félidőben sem volt rossz a játékunk, de a védekezésben többet is hibáztunk és a támadójátékunkban is sok volt a pontatlanság. Félidőben megérdemelten vezetett ellenfelünk. A második félidővel nagyon elégedett vagyok. Végig domináltunk és szép támadásokat vezettünk, igaz a helyzetek nagy részét kihagytuk, de így is sikerült megfordítani és megnyerni a mérkőzést. A hozzáállással és a játékkal is elégedett vagyok.


U16

Miskolc, DVTK Edzőközpont

DVTK - ETO FC Győr 1-2 (0-2)

ETO FC Győr: Kocsis, Csorba D. (Khodak),  Koncz, Csorba N., Garai, Pénzes, Pálfalvi, Ilyés (Fatuanov), Zója-Katona, Szerémi (Csiszár), Csorba T. (Turcsik).

Gsz.: Csorba N., Csorba T.

Máté Győző vezetőedző: - Jól kezdtünk, az első félidőben kétgólos előnynél lezárhattuk volna a mérkőzést, de a kihagyott lehetőségek idegessé, kapkodóvá tették játékosaimat, ellenfelünk szépítő találata után pedig nagy nyomás nehezedett ránk, vért izzadva sikerült megtartanunk a vezetést. A helyzetkihasználással kapcsolatban van hiányérzetem, viszont mindenképpen pozitívum, hogy egy jó csapat otthonából sikerült elhoznunk a három pontot.

U14

DVTK - ETO FC Győr 0-1 (0-0)

ETO: Lengyel - Kiss, Vasi, Csernyi, Béres, Adi (Mitring), Kuzma, Hernárdi (Mádi), Horváth (Heller), Steszli (Gerecs), Balogh.

Gsz.: 78’ Mitring Marcell.

Szekeres Adrián vezetőedző: - A tavasz folyamán többször mondtunk a gyerekeknek egy-egy vereség után, hogy nem érdemeltünk azt a mutatott játék alapján, és lesz majd olyan mérkőzés amit úgy nyerünk meg, hogy az ellenfél jobban játszik - ezt DVTK ellen meg is mutatták, viszont dicséretes, hogy egy rosszul sikerült első félidő után tudtak változtatni, az összes tartalék játékos nagyon jól állt be a mérkőzésbe, minőséget vittek a játékunkba ennek is köszönhető a késői gólunk!


U13 (05.09.)

ETO FC Győr - MOL Fehérvár FC 0-0

Győr, ETO park

 ETO FC: Orbán - Mészáros, Bognár, Schreiber, Pálla, Hardon, Vitális, Hujber, Bakonyi. Cserék: Oláh, Vasi, Tóth-Ludvai, Gyécsek, Szalay.

Mondovics Dávid vezetőedző: - Az első negyedben inkább tapogatóztak a csapatok, majd a második negyedtől folyamatosan vettük át az irányítást. Mindegyik negyedben megvolt az a 2-3 helyzet, amiből gólt szerezhettünk volna, de pontatlanok voltunk vagy elkapkodtuk. A játékkal nem volt probléma, de sajnos nem sikerült az i-re feltenni a pontot.

 U13

Dunaszerdahely, Nemzetközi torna

ETO FC: Orbán Vajk, Burján Barnabás, Bognár Álmos, Pálla Noel, Schreiber Noel, Vitális Noel, Hardon István, Jakabovits Sámuel, Mészáros Zsombor, Bakonyi Zoltán, Schmuck Noel, Vass Kende, Szalay Olivér, Omischl-Soós Ariel, Tóth-Ludvai Dávid, Vasi Zsolt, Vincze Barnabás.

Csapatok:

DAC

Aston Villa

Legia Warszawa

Banik Ostrava

Maribor

ETO FC Győr

Mondovics Dávid vezetőedző: - Dunaszerdahelyen vettünk részt nemzetközi tornán a hétvégén, amely most 2 napos volt és 5 mérkőzést játszottunk, 35 perces játékidővel. Jól kezdtük a szombatot, hiszen 1:0 megvertük a Maribor csapatát. Utána az Aston Villa egy gyors góllal megszerezte a vezetést, amivel meg is adta a mérkőzés alaphangját. Kicsit megilletődötten és lassan játszottunk, a mérkőzés közepén sikerült felvenni a ritmust, ami után nagyon szép támadásokat vezettünk, de gólt sajnos nem sikerült szereznünk az angol csapat ellen.

Vasárnap folytattuk a tornát további 3 mérkőzéssel. A torna legjobb csapatával kezdtünk a Legia Warszawaval, akik mind sebességben, mind játékban előrébb tartanak, mint Mi, így sajnos vereség lett a vége. Utána az Ostrava csapata következett, ahol nem tudtunk felpörögni, nem a saját játékunkat játszottuk, sok egyéni hibát vétettünk és elkerülhető gólokat kaptunk. Utolsó mérkőzést a házigazda DAC csapatával játszottuk, ahol egy jó iramú mérkőzésen nagyon jó szellemben futballoztunk, viszont helyzeteinket nem tudtuk berúgni így egy hiba után megítélt büntetőből tudta megnyerni a mérkőzést a hazai csapat.

Nagyon profi szervezésű tornán, minőségi pályákon játszottunk, ahol ismét neves csapatokkal mérethettük meg magunkat! Tavasszal 4 nemzetközi tornán vettunk részt, amit szeretnénk megköszönni a vezetőségnek, hogy ilyen lehetőségeket biztosítottak nekünk! A mérkőzések után teljes képet kaptunk arról, hogy hol tart a csapatunk. Vegyes érzéseim vannak a tornákkal kapcsolatban, mert nem tudtunk egyenletes teljesítményt nyújtani, eléggé hullámzóak voltunk. Ez betudható annak is, hogy nem minden héten játszunk ilyen iramú mérkőzéseket, nem vagyunk még ehhez hozzászokva. Viszont az is látszott, hogy hosszútávon képesek lehetünk felvenni velük a versenyt, de mindenképp fejlődnünk kell a játék összes elemében! A megszerzett tapasztalatokat pedig szeretnénk beépíteni a mindennapjainkba.

 

U12 (05.09.)

Győr, ETO Park

ETO FC Győr - MOL Fehérvár FC 5-0 (0-0, 3-0, 1-0, 1-0)

ETO FC Győr: Burján - Péter, Dan, Vargán, Szakács, Károlyi, Varga P, Mihalovics, Virág. Cserék.: Kaszás, Stefanics, Varga M, Hajdina

Gsz.: Szakács 2, Virág, Stefanics, Hajdina

Lakatos Attila vezetőedző: - Sokat gondolkodtam, hogy milyen volt a mai játékunk, azt hiszem a hatékony jelző áll legközelebb hozzá. Ezen a mai mérkőzésen nem tudtunk 80 percig dominálni, az első negyedet is átaludtuk, a passzerősségben sem tudtunk igazán a füves pályához alkalmazkodni, de a jobb periódusainkban nagyon határozottan, rámenősen, kellő agresszivitással oldottuk meg a feladatokat. Gratulálok a Fiúknak!

 

U12 (05.13.)

Győr, ETO Park

ETO FC Győr - DAC 1904 2-1 (0-0, 2-0, 0-1, 0-0)

ETO FC Győr: Kaszás - Vargán, Dan, Varga M, Hajdina, Károlyi, Varga P, Szakács, Virág. Cserék: Stefanics, Péter, Mihalovics

Gsz: Károlyi, Virág

Lakatos Attila vezetőedző: - Hajtós, pörgős mérkőzésen nagyrészt a mi akaratunk érvényesült, labdabirtoklásban helyenként kapkodtunk, néha siettettük a játékot, de összjátékban ügyes kombinációkat mutattak a fiúk. A DAC csapatának kevés lehetősége volt a gólszerzésre, mert ellenfelünk gyors átmeneteit összességében jól reagáltuk le.

 

U11

Gyirmót, Bozsik torna

ETO FC: Vitéz Lóránt, Gerstner Bence, Finta Boldizsár, Stanisic Uros, Balaskó Áron, Balaskó Máté, Simkó Áron, Adi Botond, Poczkodi Ábel, Savanyó Dávid, Kósa Gábor, Háczky Ákos, Juhász Patrik.

Androsch André vezetőedző: - Szombaton három mérkőzést játszottunk, gratulálok minden résztvevő csapatnak.

U10

Gyirmót, Bozsik torna

ETO FC: Stum Soma, Ádi Abigél, Kovács Konrád, Fürdős Olivér, Helyes György, Csemez Dávid, Sárkány Kristóf, Nagy Domokos, Klema Dominik, Fügh Tamás, Erős Donát.

Kovács Béla vezetőedző: - A heti Bozsik tornán Gyirmóton szerepeltünk, ahol a hazaiakon kívül a Tatabànya ès az MTE csapatával mèrkőztünk meg. Kèt meccsen nagyon jól, pontosan ès fegyelmezetten jàtszottunk. Szèp labdakihozatalok, kombinatívan felèpített tàmadàsok, rengeteg helyzet ès sok gól jellemezte a jàtèkunkat. A harmadik mèrkőzèsen sok hibàval, pontatlan àtadàssokkal ès rengeteg rossz döntèssel jàtszottunk, de örültem, hogy a megbeszèlt ès gyakorolt filozófiàval probàltàltak jàtszani a gyerekek. Gratulálok a csapatnak! 

 

U9

Gyirmót, Bozsik torna

ETO FC: Csongor Zente, Melkovics Máté, Vizler Csongor, Vadász Patrik, Oross Ármin, Szabó Zétény, Németh Hornung Lukács, Nagy Zétény.

Sinkó Tamás vezetőedző: - Három mérkőzést játszottunk a mai napon a Gyirmót Fc,Tatabánya és az MTE csapataival.A mérkőzéseken szép gólokat szerzett a csapat és akadt pár szenzációs támadásvezetés is.Ügyesek voltatok Srácok!

U8

Győr, Bozsik-fesztivál

ETO FC: Szűcs Bálint, Dulka Benjamin, Boros Máté, Vasárus Máté, Závori Soma, Laki-Tóth Soma, Stehenics Patrik, Bernáth Olivér, Bolla Dávid, Makk-Szabó Milán.

Nagy Tamás vezetőedző: - Vasárnap oda-visszavágó alapon 2-2 mérkőzést játszottunk az Üstökös és a Dunaszeg csapatai ellen. A gyerekek nagyon ügyesen alkalmazták az edzéseken tanultakat, remekbe szabott támadásokat vezetve több szép gólt rúgtak, gratulálok! Oklevéllel kiemelt játékosaink: Dulka Benjamin, Stehenics Patrik.

Leány U15

ETO FC Győr - Illés Akadémia 1-4( 1-4)

ETO FC Győr: Gundinger - Kristofori, Fligh, Szűcs (Bágyi), Horváth A., Mohácsi, Szabó I. (Domján), Krasznai, Bozsóki (Zsiga), Szabó P., Szerdahelyi (Villanueva).

Gsz.: Bozsóki

Horváth Dóra vezetőedző: - Bár vereséggel zárult ez a mérkőzés, én elégedett voltam a lányok teljesítményével. 3 potyagól után 4 ziccert is elpuskáztunk. Ezekkel a helyzetekkel ha élni tudunk, máshogy is alakulhatott volna. Az első félidő 10. percétől egész a meccs végéig jól, rendezetten védekeztek a lányok. Az előző Illés elleni meccshez viszonyítva egyértelműen érezhető csapatomon a fejlődés.