ETO FC Győr

Szomszédvárak csatája az NB III-ban

Az NB III Nyugati csoportjának 37. fordulójában az ETO Akadémia megyebeli riválisát, a Csorna együttesét fogadja. A mérkőzés vasárnap 11 órakor kezdődik az ETO Stadion „camping” pályáján. Szomszédvárak csatája az NB III-ban 2023. Május 12 13:09:00. Péntek

Fiataljaink következő ellenfele jelenleg az NB III-as tabella tizenhetedik helyén szerénykedik, a csornaiak az eddig lejátszott fordulókban mindössze hatszor tudták győztesen elhagyni a pályát. A vendégeknek minden pontra szükségük van, hogy elmozduljanak az osztályozós helyről, vélhetően mindent elkövetnek majd, hogy győztesen távozzanak Győrből. Az ETO ugyanakkor ez előző öt mérkőzéséből csak egyet veszített, hazai pályán feltétlenül nyerni szeretnének a vasárnap délelőtti találkozón.

Preszeller Tamás vezetőedző: - Ismét egy szomszédvár ellen lépünk pályára. Abból a szempontból különleges lesz a mérkőzés, hogy ellenfelünknél sok olyan játékos található, akik az ETO-ban nevelkedtek. A múlt héten sok hibával játszottunk, ezeket szeretnénk kijavítani és ha ez sikerül, akkor remélhetőleg meglesz a győzelem is.