ETO FC Győr

Három pontért a Kozármisleny ellen

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a Kozármisleny gárdáját fogadja hazai pályán az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. A találkozót vasárnap 17 órától rendezik az ETO Stadionban, melyről élő online közvetítést biztosítunk. Három pontért a Kozármisleny ellen 2023. Május 06 01:54:00. Szombat

Az előző fordulóban, Mosonmagyaróváron gólnélküli döntetlenre végzett csapatunk. Ezúttal hazai környezetben lép pályára az ETO FC, amely a Kozármisleny gárdáját fogadja a három pont reményében. Könnyű kilencven percre természetesen nem lehet számítani, hiszen az ellenfél a bennmaradásért küzd, így minden pontra szüksége van. A Kozármisleny eddigi 35 mérkőzéséből kilencet megnyert, nyolcszor játszott döntetlent, és tizennyolc alkalommal szenvedett vereséget. Az így megszerzett 35 pontjával a tabella 18. helyét foglalja el. A szakmai stáb feltérképezte az ellenfelet, kellően felkészítette a játékosokat, és bízik benne, hogy az együttes itthon tartja a három pontot.

Fontos lesz, hogy kapott gól nélkül hozzuk le a meccset – kezdte Antonio Munoz. – Ez háromszor már sikerült az elmúlt időszakban, viszont támadásban többet kell mutatnunk, mint eddig. Úgy gondolom, hogy türelmes játékkal kell kialakítanunk a lehetőségeinket, és ezeket ki is kell használnunk, mert nyerni akarunk vasárnap a szurkolóink előtt.