ETO FC Győr

Tovább a bajnoki döntőért

Négy napon belül másodszor játszott a Puskás Akadémia ellen női csapatunk. Bár a győzelem ezúttal elmaradt, de a döntetlennel is minden esélyünk megmaradt a Simple Női Liga bajnoki döntőbe kerülésre. Tovább a bajnoki döntőért 2023. Május 02 14:57:00. Kedd

A megnyert kupadöntő után bajnoki mérkőzésen kellett volna legyűrnie csapatunknak a Puskás Akadémiát. A zöld-fehér hölgyek ugyan több helyzetig, sőt kapufákig is eljutottak, a vége azonban gólnélküli döntetlen lett. Sajnálhatjuk, hiszen a bajnoki fináléért folyó csatában elléphettünk volna a nagy rivális MTK-tól, akik szintén csak egy pontot szereztek az elmúlt a fordulóban. Így továbbra is azonos pontszámmal áll a két együttes a tabellán, a hátralévő meccseken kell bebiztosítani a döntőbe jutást. Az ETO egy hét alatt három fontos mérkőzésen van túl, a mostani döntetlen leginkább a fáradtság számlájára írható.

Herczeg Andrea: - Nagyrészben domináltuk a meccset, sok helyzetet alakítottunk ki, de sajnos nem voltunk eléggé élesek a kapu elött. Nem tudtunk regenerálódni a szerdai kupadöntő után és ez rányomta a bélyegét a hétvégi mérkőzésre. Tompán játszottunk a meccs nagy részében, nem tudtuk felpörgetni magunkat, igaz az sem segített, hogy az ellenfél tudatosan tördelte a játékunkat.

A hölgyek legközelebb szombaton 17:30-kor, hazai környezetben az Astra ellen lépnek pályára.