ETO FC Győr

Folytatta nyerő szériáját az ETO Akadémia

Az NB III Nyugati csoportjának 35. fordulójában a Budaörs gárdáját fogadta az ETO Akadémia. Fiataljaink a második félidő végén tíz perc alatt három gólt szerezve fordítottak a fővárosi csapat ellen. Folytatta nyerő szériáját az ETO Akadémia 2023. Április 30 13:24:00. Vasárnap

ETO Akadémia – Budaörs 3-1 (0-1)

Győr, ETO Stadion. V.: Molnár (Jakab, Frank)

ETO: Kiss Á. – Kiss B. (Moharos), Óvári, Papp, Németh, Hanzli, Mitring (Mikolay), Tamás, Szabó, Sipőcz (Bánáti), Ignácz. Vezetőedző: Preszeller Tamás

Budaörs: Tóth - Szamosi, Lami, Jász (Erdei), Csillag, Váradi (Tóth), Horváth (Ferkó), Halácsi, Klausz, Hoszpodár (Soltész), Gula. Vezetőedző: Bekő Balázs.

Gsz.: Moharos (2), Hanzli ill. Halácsi.

Sorozatban harmadik mérkőzését nyerte meg az ETO Akadémia. Az első félidő végén még a vendég Budaörs vezetett, ám az ETO egy fantasztikus hajrával megnyerte a mérkőzést. Fiatal csapatunk a 81. percben egyenlített, a hátralévő percekben pedig újabb két találattal mattolta ellenfelét.

Preszeller Tamás vezetőedző: - Tudtuk, hogy a Budaörs egy jó csapat, amit meg is tapasztaltunk. Egy nehéz mérkőzésen vagyunk túl, ahol nagyon jó egyéni teljesítmények döntötték el a három pont sorsát. Szervezetten játszottunk már az első félidőben, de akkor a Budaörsnek még több lehetősége volt. A második félidőben aztán játékban és erőben is felülmúltuk őket és szépségdíjas gólokkal nyertük meg a mérkőzést.