ETO FC Győr

Megyei rivális ellen játszunk vasárnap

A Merkantil Bank Liga 35. fordulójában a Mosonmagyaróvár vendégeként lép pályára az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. A mérkőzést vasárnap 17 órakor rendezik, melyről élő online közvetítést biztosít a hazai gárda! Megyei rivális ellen játszunk vasárnap 2023. Április 28 16:01:00. Péntek

Vasárnapi ellenfelünk két győzelemmel hangolt az ETO elleni találkozóra. A Lajta-partiak előbb a Csákvár csapatát győzték le, majd Nyíregyházáról hozták el a három pontot. A Mosonmagyaróvár így jelenleg a tizenharmadik helyet foglalja el a tabellán. Csapatunk az elmúlt mérkőzéseken tovább fiatalodott, újabb utánpótlás korú játékosok mutatkoztak be az NB II-ben. A hétközi Budafoki elleni döntetlen után Munoz mester lelkes, harcos játékot szeretne látni a Mosonmagyaróvár ellen is.

Antonio Munoz vezetőedző: - A helyszínen néztem meg a Mosonmagyaróvár DVTK elleni meccsét egy szívós ellenféllel fogunk találkozni. Az NB II-ben nincsen könnyű mérkőzés, jobban kell játszanunk, mint szerdán, de azt szeretném, ha harcos mentalitással mennénk ki a pályára és győztesen térnénk haza.