ETO FC Győr

Kupadöntő után bajnoki meccs a Puskás ellen

Kupagyőztes csapatunk ezúttal a Simple Női Liga 19. fordulójában találkozik a Puskás Akadémiával. Az idegenbeli találkozóra szombaton 15 órakor kerül sor. Kupadöntő után bajnoki meccs a Puskás ellen 2023. Április 28 13:45:00. Péntek

A szerdai győztes kupadöntő után ezúttal bajnoki mérkőzésen csap össze csapatunk a Puskás Akadémiával, mely jelenleg a negyedik helyet foglalja el a tabellán. A két gárda ősszel megosztozkodott a pontokon, akkor 2-2-es döntetlen született a győri találkozón. A felcsúti gárda minden bizonnyal szeretne visszavágni a kupadöntőben elszenvedett vereségért, ugyanakkor a győri hölgyek a bajnoki döntő eléréséhez feltétlenül nyerni szeretnének a Puskás otthonában.

Dörnyei Balázs vezetőedző: - Túl vagyunk egy nagyon rövid ünneplésen. A játékosok fejében ott van, hogy ez a mérkőzés legalább annyira fontos, mint a kupadöntő, hiszen ez egy komoly lépés ahhoz, hogy elérjük a bajnoki döntőt. A játékosok lábában benne van az elmúlt héten lejátszott két mérkőzésnek a fáradtsága, de természetesen a győzelemért utazunk Felcsútra. Remélem, hogy a megnyert kupadöntő elég energiát ad ahhoz, amivel a hétvégi mérkőzést is sikerrel tudjuk megvívni.

Egy kis kedvcsináló! Az alábbi linkre kattintva a szerdai kupadöntő góljait lehet újra megnézni.

https://m4sport.hu/videok/eto-fc-gyor-puskas-akademia-fc-4-1