ETO FC Győr

Érden győztek akadémistáink

Az NB III Nyugati csoportjának 34. fordulójában az Érd otthonában lépett pályára az ETO Akadémia. Fiataljaink a második félidőben végén Bencze találatával döntötték el a találkozót. Érden győztek akadémistáink 2023. Április 26 19:47:00. Szerda

Érdi VSE – ETO Akadémia 0-1 (0-0)

Érdi Sporttelep, V: Ujhelyi (Vilmányi, Bense)

Érdi VSE: Kertész – Gubacsi, Morvai, Révész (Kincses), Farkas (Csoma), Pintér (Németh), Pál (Kürti), Szabó (Gajda), Pallagi, Fülöp, Göblyös. Vezetőedző: Novák Ferenc.

ETO FC: Kiss – Óvári, Papp, Moharos, Németh, Bencze (Bognár), Balogh, Tamás, Szabó, Bánáti (Varga), Ignácz (Kulcsár). Vezetőedző: Preszeller Tamás.

Gsz.: Bencze M.

A tabella hatodik helyén álló Érd otthonába látogatott fiatal csapatunk. Akadémistáink egy kiélezett mérkőzésen tudták legyőzni a jó erőkből álló Érd gárdáját. Az első félidőben több helyzet is adódott a vezetés megszerzésére, de akkor még elpuskáztuk a lehetőségeket. A mindent eldöntő találat a 89. percben született, egy szép kontraakciót vezettünk, Moharos verte meg védőjét, középre passzolt átadására Bencze érkezett, aki a hálóba passzolta a labdát.

Preszeller Tamás vezetőedző: - Egy taktikus mérkőzésen egy jó ellenfelet sikerült legyőznünk. A fiúk jó teljesítettek, ismét egy kapott gól nélküli mérkőzésen tudtuk megszerezni a győzelmet.