ETO FC Győr

Tuboly pár napig kényszerpihenőn

Az Ajka elleni bajnoki mérkőzés első játékrészében sérülést szenvedett Tuboly Máté, csapatunk fiatal középpályása, ami után a játékosnak el kellett hagyni a pályát. Tuboly pár napig kényszerpihenőn 2023. Március 08 13:07:00. Szerda

Tuboly Máté számára korán véget ért az Ajka elleni mérkőzés, ugyanis fiatal játékosunk a fejére kapott egy rúgást, ami után felszakadt a bőre, és nem tudta folytatni a játékot. Máté azóta szerencsére már jobban van, ám a szeme továbbra is duzzadt, valamit a varratszedésig nem tud társaival együtt készülni. 

Egy hosszabb labdára mozdultam rá, amit úgy gondoltam, hogy van esélyem tovább fejelni, viszont az ellenfél játékos késve érkezett, és fejbe rúgott. Szerencsére agyrázkódást nem szenvedtem, habár egy kicsit szédültem az eset után. Úgy éreztem, hogy tudom folytatni, bekötötték a fejem, és vissza is tértem a pályára, de pár perc után kiderült, hogy nem fog menni, a jobb szememre nem igazán láttam. A kórházban összevarrták a sebet, kaptam kezelést, szerencsére a szememnek nem lett baja, az éleslátásom rendben van. Varratszedésre kell visszamennem, sajnos addig nem tudok a csapattal sem készülni. Ez néhány napon belül megtörténik, reményeim szerint a jövő hét elején már teljes gőzzel tudok készülni – mondta Tuboly Máté.