ETO FC Győr

Először kezdőként a pályán

A hétvégi Ajka elleni mérkőzésen először kapott lehetőséget kezdőként az ETO akadémistája, Vingler László. A fiatal középpályás izgatottan várta a kezdő sípszót. Először kezdőként a pályán 2023. Március 07 10:09:00. Kedd

Hatalmas fejlődésen ment keresztül az utóbbi időben Vingler László, aki az őszi szezonban alapemberré nőte ki magát a harmadosztályú ETO Akadémia csapatában, emellett a MOL Magyar Kupában bemutatkozhatott az első csapatban is. Tavasszal már bajnoki mérkőzésen is szóhoz jutott a felnőttek között, múlt vasárnap pedig már az első perctől kezdve a pályán volt a tizenhét esztendős középpályás.

Szombaton edzés előtt szólt a mester, hogy úgy készüljek, játszani fogok – kezdte Vingler László. - Elmondta, hogy mit vár tőlem, mire figyeljek, és hogy legyek higgadt, a társak mindenben segíteni fognak. Nagyon jó érzés volt kezdőként kivonulni a pályára. Jól kezdtük a mérkőzést, már az első percekben ott voltunk az ajkai kapu előtt, de sajnos a legrosszabbkor kaptuk a gólt. Az eredmény miatt nagyon csalódott vagyok, az ilyen meccseket meg kell tanulnunk megnyerni, hiszen csak akkor tudunk előre lépni. Dolgozunk tovább keményen!