ETO FC Győr

Fontos meccs a harmadosztályban is

Az NB III Nyugati csoportjának 24. fordulójában a Kelen otthonába látogat az ETO Akadémia, ahol vasárnap 14 órától lépnek pályára fiataljaink. Fontos meccs a harmadosztályban is 2023. Március 04 09:06:00. Szombat

Az előző fordulóban az utolsó pillanatokban csúszott ki a győzelem harmadosztályú csapatunk kezéből, akik hazai pályán a MOL Fehérvár FC második csapata ellen játszottak 1-1-es döntetlent. Fiataljaink ezúttal a Kelen otthonába látogatnak abban a reményben, hogy sikerül megszerezni az első győzelmet a tavaszi szezonban. A Kelen eddigi huszonhárom mérkőzéséből hatot megnyert, szintén hatszor végzett döntetlenre, és tizenegy alkalommal szenvedett vereséget. Az így megszerzett 24 pontjával a tabella 15. helyét foglalja el. Antonio Munoz vezetőedző bízik benne, hogy hétvégén visszatér csapata a helyes útra, és eredményesek tudnak lenni a kapu előtt.

Azzal a szándékkal utazunk a Kelen otthonába, hogy jó mérkőzésen győzelmet arassunk – kezdte Antonio Munoz. – Agresszívan védekező csapattal találkozunk, akiknek veszélyesek az átlövéseik. Az lesz a célunk, hogy eredményes támadásokkal és szervezett védekezéssel végig irányítsuk a meccset. Úgy gondolom, hogy a játékosok kellően felkészültek, és mindent meg fognak tenni a győzelemért.