ETO FC Győr

ETO-s hölgyek: Szekszárd után Bécs előtt

A múlt heti, Szekszárd ellen sikeresen megvívott kupamérkőzés után, szombaton kora délután, nemzetközi felkészülési mérkőzésen, Bécsben, a First Vienna ellen lép pályára az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata. ETO-s hölgyek: Szekszárd után Bécs előtt 2023. Március 03 14:59:00. Péntek

Dörnyei Balázs vezetőedző az elmúlt hetek történéseit foglalta össze:

- A felkészülésünket két részre osztanám, a válogatott programok kezdetéig minden olyan munkát elvégeztünk, amit előre elterveztünk. Ennek megfelelően is teljesített az együttes az edzőmérkőzéseken. A következő két hét sajnos megtörte ezt a jól felépített ritmust, hiszen csaknem a csapat fele kiesett a különböző válogatottak szereplése miatt. 

A Szekszárd elleni kupamérkőzés előtt már csak egy átmozgató edzésen tudtunk együtt dolgozni. A bevethető játékosok közül Tiffany Cameron és Kovács Laura pihenőt kapott erre a találkozóra. Az első félidőben látottakkal elégedett voltam, végig uralni tudtuk a játékot, ellenfelünket gyakorlatilag kapujuk elé szegeztük. Számtalan alkalommal sikerül áttörnünk a védő vonalat, sok és változatos kombinációval játszottunk, jelentős előnyre tettünk szert. Problémaként a bedások pontatlanságát és a rájuk való érkezésekben elkövetett hibákat említhetem. A második félidő már gyengébben sikerült, kissé dekoncentráttá vált a csapat, leült a mérkőzés, amin sajnos most a cserék sem tudtak változtatni. Célunkat így is elértük, és egy magabiztos győzelem után várjuk az elődöntőbeli ellenfelünket. Szombaton egy bécsi edzőmérkőzés szerepel a programunkban, úgy gondolom, erre szükségünk is van, ahogy arra is, hogy újra  közösen készülhessen csapatunk.

Az ETO FC egyébként a hazai csapat vezetőitől, megtisztelő meghívást kapott a szombat esti Győr-Sopron női kosárlabda-mérkőzésre, így Süle Dóráék, Bécsből hazatérve, az Egyetemi csarnokban, együtt tekintik majd meg a rangadót.