ETO FC Győr

Újpesten a három pontért

A Simple Női Liga 12. fordulójában Újpestre látogat az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol az újonc ellen szeretné gyarapítani pontjai számát. A mérkőzést szombaton 13 órától rendezik a fővárosban. Újpesten a három pontért 2022. November 25 14:07:00. Péntek

Női csapatunk az előző fordulóban Szegeden tudott nyerni meggyőző fölénnyel. Ennek tudatában utazik az újonc Újpest otthonába, ahol szombaton lép pályára az újabb három pont reményében. Vendéglátóink az eddigi tizenegy meccsükből egyet megnyertek, egyszer játszottak döntetlent, és kilenc alkalommal szenvedtek vereséget. Az így megszerzett négy pontjukkal a tabella utolsó, 12. helyén állnak. Ennek fényében együttesünk a találkozó esélyese, ettől függetlenül a szakmai stáb maximális koncentrációt vár el a lányoktól.

Elsőszámú célunk, hogy megszerezzük a három pontot – kezdte Dörnyei Balázs. – Azt gondolom, hogy erre jó esélyünk is van, de maximálisan tiszteljük az ellenfelünket, és ennek a fényében százszázalékos erőbedobással készültünk a héten. Az elképzelhető, hogy a jövőheti kupameccsünk miatt lesz egy-két változás a csapaton belül, úgyhogy azok is lehetőséghez juthatnak, akik eddig kevesebbet játszottak, de egyértelmű elvárás tőlük is, hogy jó teljesítményt nyújtsanak, és győzelemmel jöjjünk haza Újpestről.