ETO FC Győr

A Mór ellen az újabb három pontért

Az NB III Nyugati csoportjának 19. fordulójában a Mór csapatát fogadja az ETO Akadémia vasárnap 11 órától az ETO Park „camping” pályáján. A Mór ellen az újabb három pontért 2022. November 26 09:52:00. Szombat

Jó formában várhatja a következő bajnoki fordulót a harmadosztályú ETO Akadémia, ugyanis az előző két körben egyaránt megyei riválist győzött le, előbb parádés fordítás után a Gyirmót második csapatát, majd a Csornát. Ezúttal az újonc Móri SE látogat az ETO Parkba, ahol nem lehet más célja fiataljainknak, mint megszerezni az újabb három pontot. Vasárnapi ellenfelünk eddigi tizennyolc mérkőzéséből egyet nyert meg, négyszer játszott döntetlent, és tizenháromszor szenvedett vereséget. Az így megszerzett hét pontjával a tabella utolsó előtti, 19. helyét foglalja el. Ettől függetlenül nem mehetünk biztosra, hiszen a vendégek mindent meg fognak tenni, hogy feljebb tudjanak jönni a táblázaton.

Vasárnap nem számíthatunk könnyű meccsre, ellenfelünknek új edzője van, így minden bizonnyal nagyobb bizonyítási vággyal és koncentrációval lépnek pályára. A világbajnokság a héten megmutatta, hogy a labdarúgásban nincs könnyű mérkőzést, ezt mutatja Argentína és Németország példája is. Megpróbáljuk ugyanazt a koncentrációt hozni, mint az elmúlt mérkőzéseken, és célunk az újabb három pont begyűjtése – mondta Antonio Munoz vezetőedző.