ETO FC Győr

A DVTK ellen folytatódik a bajnokság

A válogatott szünet után a 18. fordulóval folytatódik a Merkantil Bank Liga, ahol kemény feladat előtt áll az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ugyanis az egyik bajnokesélyest, a DVTK-t fogadja vasárnap 15 órától. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk! A DVTK ellen folytatódik a bajnokság 2022. November 26 07:52:00. Szombat

A válogatott mérkőzések miatti szünet után folytatódik a bajnokság csapatunk számára, ahol kemény feladat vár az együttesre, hiszen a remek formában lévő, a végső győzelemre is esélyes DVTK látogat Győrbe. Az 5. forduló után edzőváltáson átesett miskolci gárda az utóbbi időkben rendre győztesen hagyta el a pályát, Szergej Kuznyecov irányítása alatt tizenkét mérkőzésből tízet megnyertek, egyszer döntetlent játszottak és mindössze egy alkalommal szenvedtek vereséget. A Diósgyőr harminchét pontjával vezeti a bajnokságot, így csapatunknak szásztíz százalékot kell nyújtania hétvégén.

Kielemeztük a Diósgyőrt, készülünk belőlük – kezdte Tímár Krisztián. – Egy jó csapattal találkozunk hétvégén, nem véletlenül állnak a tabella élén. Nagyon stabil együttes, sok rutinos játékossal, de van több fiatal ígéretes tehetségük is. Azt gondolom, hogy az edzőváltás óta még inkább stabilizálódott a játékuk, de megpróbáljuk őket nehéz feladat elé állítani, és hazai pályán nem is lehet más célunk, mint jó eredményt elérni, és itthon tartani a három pontot, amire képesnek tartom a csapatot. Minden bizonnyal bátor játékot fognak felvállalni, bízom benne, hogy közönségszórakoztató mérkőzést játszunk, ahol végre megtaláljuk a góllövő cipőnket.