ETO FC Győr

Gólerős játék a középpályán

Az NB III Nyugati csoportjának előző, 18. fordulójában Csornán vendégszerepelt az ETO Akadémia, ahol fiataljaink 2-1-es győzelmet arattak, és újabb fontos három pontot gyűjtöttek be. Gólerős játék a középpályán 2022. November 22 14:38:00. Kedd

A bravúros győzelemmel végződő, Gyirmót II. elleni városi rangadó után Csornára látogatott az ETO Akadémia, ahol fiataljaink nehéz kilencven perc során újabb fontos három pontot szereztek. A 2-1-es sikerrel végződő találkozón mindkét gólunkat az utóbbi időben nagyon eredményesen futballozó középpályás, Szabó Tamás szerezte, aki már kilencedik találatát jegyezte a szezonban. A technikás középpályás bízik benne, hogy a lendület nem törik meg, és most hétvégén is sikerrel veszik a következő akadályt.

Türelmesen játszottunk az elmúlt mérkőzésen, jól járattuk a labdát, de ha még türelmesebbek vagyunk, több helyzet is adódott volna előttünk – kezdte Szabó Tamás. – Nagyon örülök, hogy ismét eredményes tudtam lenni, először kaptam egy jó labdát, ami után egy az egyben megvertem az ellenfelet, majd átlövés után a hosszú alsóban kötött ki a labda. Ezzel sikerült megszereznünk a vezetést, majd egy visszatámadás után passzoltunk párat az ellenfél térfelén, és szintén átlövés után növeltük az előnyt. A második félidőben eldönthettük volna a három pont sorsát előbb is, de szerencsére legalább az eredményt tartottuk. Örülök, hogy az utóbbi időben jönnek a gólok, keményen készülök én is és a csapat is egyaránt, aminek hosszútávon meg lesz az eredménye.