ETO FC Győr

Utánpótlás-híradó

Folytatódtak utánpótlás-csapataink számára a bajnokságok! Utánpótlás-híradó 2022. November 21 11:57:00. Hétfő

U17

Várda Labdarúgó Akadémia - ETO FC Győr 0-2 (0-1)

Kisvárda, Várkerti Sporttelep. V.: Csiszár.

ETO FC: Kocsis - Selyem, Mészáros, Csiszár, Horváth B., Pénzes, Herczeg, Tollár (Garai), Bakó (Rátonyi), Mikolay (Zója), Balogh Cs. (Vukk). Edző: Lipták Zoltán.

Gsz.: Mikolay, Tollár.

Lipták Zoltán: - Nagyon értékes három pontot szereztünk, gratulálok a srácoknak, nagyszerű teljesítményt nyújtottak!

 

U15

ETO FC Győr – Vasas Kubala Akadémia 1-5 (0-3)

Győr, ETO Park. V.: Konkoly.

ETO FC: Uzoni - Havasi (Hideg), Prettenhoffer, Mészáros, Járeb, Lukácsy, Szarka, Somogyi, Méhes (Csernyi), Pázmány (Czuppon), Tóth O. Edző: Tuifel Péter.

Gsz.: Czuppon

Tuifel Péter: - Ezen a mérkőzésen tálcán kínáltuk a gólszerzési lehetőségeket a Vasasnak. Köszönte szépen és élt vele.

 

U14 (11.16.)

ETO FC Győr - DVSC 0-2 (0-0)

Győr, ETO Park. V.: Kajtár.

ETO FC: Lengyel (Orbán), Horváth V., Mádi, Vasi (Bognár), Béres, Csernyi (Mitring), Czuppon, Hernádi (Pálla), Gerecs (Steszli), Mészáros (Vitális), Kuzma. Edző: Burányi Tamás.

Burányi Tamás: - Nagyon sok egyéni hibával játszottunk az egész mérkőzésen, a párharcokat rendre elveszítettük, és támadásokban is gyengébbek voltunk a szokottnál, így nehéz mérkőzést nyerni.

 

U14 (11.19.)

ETO FC Győr – Várda Labdarúgó Akadémia 0-4 (0-4)

Győr, ETO Park. V.: Jakus.

ETO FC: Orbán – Horváth, Vasi, Béres, Kiss B. (Pálla), Vitális, Adi (Tóth-Ludvai), Gerecs (Mitring), Steszli (Balogh B.), Hernádi, Kuzma. Edző: Burányi Tamás.

Burányi Tamás: - A borzalmas első félidő után a cseréknek köszönhetően a második játékrészre feljavult a játékunk, és több lehetőségünk is volt a szépítésre, sajnos nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket. Örülök, hogy visszatérhettek a hosszabb sérülésből felépült játékosaink.

 

U13

Király SE - ETO FC Győr 0-6

Szombathely, Király Sportközpont. V.: Lukács.

ETO FC: Orbán- Mészáros, Bognár, Pálla, Schreiber - Kocsis, Hujber, Hardon - Tóth-Ludvai. Cserék: Burján, Bakonyi, Vass, Szalay, Kocsis, Jakabovits. Edző: Mondovics Dávid.

Gsz.: Hardon (2), Mészáros (2), Hujber, Szalay.

Mondovics Dávid: - Az elejétől fogva mi domináltunk. A támadó harmadban voltak rossz döntéseink, és az ellenfél is eléggé mélyen védekezett a kapujuk előtt, így az első félidőben pontrúgásokból tudtunk csak gólt szerezni. A mérkőzés második felében jobban kinyíltak, és több területünk is volt a támadó harmadban. Sikerült is ezt kihasználnunk, és szép egyéni, illetve csapatjáték után sikerült további gólokat szereznünk a lelkesen játszó hazai csapat ellen.

 

U12 (11.16.)

ETO FC Győr - Gyirmót SE 10-0

Győr, ETO Park. V.: Ferenc.

ETO FC: Oláh - Szakács, Dan, Varga M., Hajdina, Hujber, Vincze, Károlyi, Virág. Cserék: Kaszás, Mihalovics, Hatos, Péter, Major. Edző: Lakatos Attila.

Gsz: Vincze (3), Hujber (3), Szakács (2), Péter, Virág.

Lakatos Attila: - Kellő tisztelettel voltunk a játék és ellenfelünk irányt, mert végig komolyan vettük a mérkőzést. Nagyszerűen kezdtünk, az első pillanattól fogva határozottan, kezdeményezően játszottunk. Még az utolsó percekben is agresszívak, gólra törőek voltunk, ezúttal is megérte beletenni a sok melót, mert mosolygós fiúkat láttam a pályán. Gratulálok!

 

U12 (11.18.)

Király SE - ETO FC Győr 0-3

Szombathely, Király sportközpont. V.: Szabó.

ETO FC: Oláh - Szakács, Dan, Varga M., Major, Mihalovics, Varga P., Károlyi, Virág. Cserék: Patyi, Stefanics, Hatos, Péter, Klement. Edző: Lakatos Attila.

Gsz: Virág, Szakács, Varga P.

Lakatos Attila: - Amikor meghallottam, hogy a fiúk az ETO-indulót hallgatják a meccs előtt az öltözőben, már tudtam, hogy a kisebb fáradtság ellenére is nagyszerű napunk lesz. Végig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, nagyon jó elvekben gondolkodtunk, sok-sok mélységi passz, ügyes kombinációk jellemezték a játékunkat, volt minőség és türelem is a labdabirtoklásunkban, de a második félidőben már kevésbé volt vége a játékunknak, így adósak maradtunk a további gólokkal. A szerdai bajnokival együtt egy tartalmas, sikeres, élményekben gazdag, de fárasztó héten vagyunk túl, jár a pihenés a fiúknak!

 

U11 - Bozsik Torna (ETO Park)

ETO FC: Vitéz Lóránt, Gerstner Bence, Simkó Áron, Finta Boldizsár, Stanisic Uros, Balaskó Áron, Virág Levente, Szakács Áron, Adi Botond, Kósa Gábor, Juhász Patrik, Háczky Ákos, Savanyó Dávid. Edző: Androsch André.

Androsch André: - Hatalmas gratuláció a fiúknak, mindhárom mérkőzésen nagy kedvvel játszottak, szebbnél szebb labdakihozatalokat, kombinációkat és támadásokat láthattunk. Csak így tovább! Kiváló teljesítményért Virág Levi oklevélben részesült.

 

U10 - Bozsik Torna (ETO Park)

ETO FC: Pécsi Axel, Stum Soma, Adi Abigél, Kertész Krisztián, Fürdős Olivér, Helyes György, Sárkány Kristóf, Szarka Olivér, Sásdi Levente, Pető-Bagics Barnabás, Erős Donát, Nagy Domonkos, Mandel Marcell, Klema Dominik, Csemez Dávid. Edző: Kovács Béla.

Kovács Béla: - A heti Bozsik tornán jó szellemben, gyorsan, ötletesen játszottunk. Külön köszönöm négy játékosunknak, hogy kisegítették a partner egyesületünk csapatát.

 

U9 – Bozsik Torna (ETO Park)

ETO FC: Csongor Zente, Kovács Kristóf, Nyerges Flórián, Nagy Zétény, Oross Ármin, Szabó Zétény, Vadász Patrik, Vizler Csongor, Pap Alexander. Edző: Sinkó Tamás.

Sinkó Tamás: - A hazai rendezésű tornán három tanulságos mérkőzést játszottunk az OFM, a DAC és az Illés Akadémia csapataival. A csapat játékát az indiszponáltság jellemezte, a mai napon kevesebbet láttam viszont az eddig gyakoroltakból, az egyéni játéké és megoldásoké volt a főszerep, aminek köszönhetően helyenként remek megoldások után szép góloknak tapsolhattunk. A gyerekek hozzáállása és akarata példás volt minden mérkőzésen a sok ki nem kényszerített hiba ellenére is. Oklevélben részesült Pap Alexander szép védéseiért, de kiemelném még Nyerges Flórián, Kovács Kristóf és Szabó Zétény jó játékát is. Gratulálok a csapatnak!

 

U8 – Minitorna (Szenc)

ETO FC: Dulka Benjámin, Bolla Dávid, Stehenics Patrik, Bernáth Olivér, Závori Soma, Laki-Tóth Soma, Vasárus Máté, Boros Máté, Makk-Szabó Milán, Dán Milán. Edző: Nagy Tamás.

Nagy Tamás: - Szombaton a Senec Football Academy meghívásának eleget téve, egy hármas Minitornán vettünk részt. A srácok bátran és jól cseleztek, ügyesen passzoltak, élményszámba menő támadások befejezéseként szép gólokat rúgtak. Nagy gratuláció jár mindenkinek!

 

U7 – Minitorna (Szenc)

ETO FC: Csiszár Marcell, Baranyai Ákos, Omischl-Soós Áron, Sipos Hunor, Kerekes Kornél, Kállai Marcell Tamás, Kababik Benedek. Edző: Szántó Sándor.

Szántó Sándor: - Szombaton egy villám tornán vettünk részt Szencen, ahol a Spartak Trnava és a Senec Football Academy csapataival tudtunk megmérkőzni. A mérkőzések alatt rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk. A gyerekek hozzáállása példaértékű volt. Gratulálok az egész csapatnak!

 

Leány U19

ETO FC Győr – St. Mihály FC 1-1 (0-0)

Győr, ETO Park. V.: Kovács G.

ETO FC: Kovács L. - Smuk, Virág, Kuntzl, Tóth S. (Dombi), Sali, Petrovics, Varga V. (Bodri), Szatmári, Hideghéty (Szabó F.), Győri (Kállai). Edző: Süle János.

Gsz.: Szabó F.

Süle János: - A mai mérkőzés pozitívuma, hogy csapatjátékban előre lépés volt tapasztalható, mindenki odatette magát a mérkőzésbe, és több helyzetet is tudtunk kialakítani az ellenfél kapuja előtt. Hátrányba kerülve sem adta fel senki, közösen dolgoztak az egyenlítésért, ami sikerült is, sőt az utolsó két percben kétszer is meccslabdát hibáztunk. Jelen helyzetünkben örülünk az egy pontnak is, de bosszúsak is vagyunk, mert a meccs végén kétszer is óriási lehetőségünk volt a győzelem megszerzésére.

 

Leány U17

St. Mihály FC - ETO FC Győr 4-0 (1-0)

Szeged, Kész Sport Aréna. V.: Pióker.

ETO FC: Krizsán - Farkas, Bodri, Ézsely, Hordós, Halmai, Varga V. (Cseh), Kovalter, Szalai (Kaposi), Szabó F., Pusztai. Edző: Tóközi Tímea.

Tóközi Tímea: - A mai napon sajnos az elmúlt hetek leggyengébb teljesítményét nyújtottunk. Meghatározó játékosok hiányoztak és ez nagyon érződött a csapatunkon. A szegedi csapat megérdemelten tartotta otthon a három pontot, és gratulálunk nekik! Bánkódni nem nagyon van időnk, hisz hétvégén újra mérkőzés, amin természetesen igyekszünk majd javítani.

 

Leány U15

St. Mihály FC - ETO FC Győr 0-2 (0-2)

Szeged, Kész Sport Aréna. V.: Laukó.

ETO FC: Bán - Kristofori (Molnár), Mohácsi, Horváth A., Domján, Szabó I., Krasznai, Szabó P., Bozsóki (Molnár), Villanueva, Fligh (Bágyi). Edző: Horváth Dóra.

Gsz.: Szabó P., Villanueva A.

Horváth Dóra: - A kora reggeli indulás és utazás ellenére úgy gondolom, jó teljesítményt nyújtott a csapat. Az ellenfél próbált nyomás alá helyezni bennünket, viszont lányaink ügyesen reagáltak erre. Az előző mérkőzésen nagyon kapkodó volt a játékunk, mostanra ebben fejlődni tudtunk. Türelmesen, nyugodtan játszottunk az utolsó percig. Az első félidőben két szép gólt szereztünk. A mérkőzés második felében több helyzetet is elpuskáztunk, de az ellenfél is. Így maradt meg a 0-2-es eredmény. Kiemelném Szabó Ingridet, aki szenzációs teljesítményt nyújtott.

 

Leány U14, U11

Teremtorna, Komárnó.

ETO FC I.: Tóth J. - Szűcs, Szabó I., Bozsóki, Lenti, Kopp, Lakatos, Adi, Horváth Z.

ETO FC II.: Herczku - Haris, Zsiga, Vadász, Tóth B., Döme, Hunyadi, Horváth R., Kelemen Zs.

Horváth Dóra: - A KFC Komárno által szervezett teremtornán két csapattal indultunk. A fehér csapatunk a 2. helyen, a zöld csapatunk a 3. helyen végzett. Az összes játékosunk jó teljesítményt nyújtott, élveztük a játékot. Gyönyörű cseleket, gólokat láttunk a lányoktól, mindenkinek jár a dicséret. A torna legjobb játékosa díjat az egyik legfiatalabb játékosunk, Döme Dóri nyerte el, amiért külön gratulálunk.

Leány U9

Teremtorna, Komárnó.

Tóközi Tímea: - Az ETO FC kislány csapata szerepelt egy hat csapatos teremtornán Komárnoban az MTE, a KFC Komárno két csapata, a Dunaszeg, a Dorog és a Koppánymonostor U9-es fiú csapatai közt. Négy győzelem, egy döntetlen, két vereség a mai mérleg, de ami ennél sokkal fontosabb, hogy a lányok nagyszerű cseleket, lövéseket, védéseket mutattak be e remek színvonalú tornán. A legjobb kapus díját a mi kis kapusunk Járkovics Hanna kapta. Köszönjük a meghívást és a vendéglátást a KFC Komárnonak és gratulálunk a játékosainknak!

 

Leány U11 - Bozsik Torna (Győrújfalu)

ETO FC: Herczku Lili, Kelemen Blanka, Kelemen Zsófi, Tóth Bíbor, Vadász Anna, Hunyadi Csenge. Edző: Keglovich Ferenc.

Keglovich Ferenc: - A lányok jól szerepeltek, kevesen voltunk, mindenki sok játék lehetőséghez jutott.