ETO FC Győr

Újabb fontos három pont

Az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában az újonc Csorna otthonába látogatott az ETO Akadémia, ahol a végeredmény már az első félidőben kialakult, akadémistáink újabb fontos három pontot szereztek Szabó Tamás két góljának köszönhetően. Újabb fontos három pont 2022. November 19 15:47:00. Szombat

Csornai SE – ETO Akadémia 1-2 (1-2)

Csorna, Kocsis István Városi Sporttelep. V.: Holczbauer (Keszthelyi, Farkas G.).

Csornai SE: Kantó – Zámbó, Füleki, Böcskey, Kerékgyártó, Visy (Sulyok), Márton A. (Csete)., Molnár M., Füzi, Tóth A., Szalka (Horváth A.). Vezetőedző: Varga Péter.

ETO Akadémia: Sebők – Deákovits, Tullner, Gasztos (Moharos), Tamás K., Csáki, Vingler, Szabó T., Hanzli, Huszár (Németh O.), Mitring (Sipőcz). Vezetőedző: Antonio Munoz.

Gsz.: Márton A. (34’) ill. Szabó T. (26, 32’).

A 26. percben sikerült megszereznünk a vezetést az utóbbi időben nagyon gólerősen játszó Szabó T. góljának köszönhetően, akinek átlövése a jobb alsó sarokba csapódott 0-1. Hat perccel később ismét Szabó T. volt eredményes. Mitring szerzett labdát a tizenhatos előterében, majd egy szép kombináció után Szabó T. lőtt tizenhat méterről a bal alsó sarokba 0-2. Gyorsan sikerült a szépítés a hazaiaknak. A 34. percben egy oldalról belőtt labdát Sebők ütött ki, amit Márton A. szedett össze, majd egy csel után a bal alsóba passzolt a védők lábai között 1-2. Ezzel ki is alakult a végeredmény, ugyanis a második félidőben már érintetlenek maradtak a kapuk, így fiataljaink újabb fontos három ponttal lettek gazdagabbak.

Antonio Munoz: - Ahogy arra számítottunk, nehéz mérkőzés volt. Az első játékrészben két gólt tudtunk szerezni, de sajnos a félidő vége előtt kaptunk is egyet. A második negyvenöt percben a csapat jól védekezett, aminek köszönhetően megszereztük a három pontot.