ETO FC Győr

Szegeden a három pontért

A Simple Női Liga 11. fordulójában Szegedre látogat az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol az élvonal újonca ellen lép pályára szombaton 13 órától. Szegeden a három pontért 2022. November 18 14:50:00. Péntek

Női csapatunk az elmúlt héten nem játszott mérkőzést, mivel a válogatott összecsapások miatt szünetelt a bajnokság. Hölgyeink a legutóbbi fordulóban bravúros, és nagyon fontos, 7-1-es győzelmet arattak a nagy rivális MTK ellen. Ezúttal szombaton lép pályára együttesünk, az újonc Kész-St. Mihály-Szeged otthonából próbálják elhozni a három pontot. Hétvégi ellenfelünk az eddigi tíz mérkőzéséből kettőt megnyert, és négy-négy alkalommal játszott döntetlent, illetve szenvedett vereséget. Az így megszerzett tíz pontjával a táblázat 8. helyén áll. Dörnyei Balázs vezetőedző reméli, hogy a lányok a válogatott szünet után már maximális koncentrációval vetik bele magukat a mérkőzésbe.

Nyilván magasra tettük a lécet az MTK elleni mérkőzéssel, de soha nem lehet két meccset összehasonlítani, ráadásul azóta most találkoztunk először az egész csapattal, tehát csak ezután tudtuk felmérni, hogy ki milyen állapotban van, de ettől függetlenül egyértelműen az a célunk, hogy a három pontot begyűjtsük, a játékban megpróbáljuk azt hozni, amit az MTK ellen, de hozzá kell tenni, hogy nem egyszerű mindig olyan szinten futballozni, mint tettük akkor. Szerencsére nagyjából minden játékosunk egészséges, talán csak Kern Fanni az egyetlen, aki sérüléssel küzd, úgyhogy majdnem az egész keret a rendelkezésünkre áll, most meg kell találnunk azt a kezdőcsapatot, amelyik sikerrel megvívja a mérkőzést Szegeden – mondta Dörnyei Balázs.