ETO FC Győr

Új meccs kezdődött a második félidőben

Az NB III Nyugati csoportjának 18. fordulójában hatalmas győzelmet aratott az ETO Akadémia. Fiataljaink háromgólos hátrányból tudtak fordítani a városi rivális Gyirmót ellen, és otthon tartották a fontos három pontot. Új meccs kezdődött a második félidőben 2022. November 15 15:32:00. Kedd

Habár a játékkal nem volt nagyobb probléma, akadémistáink mégis háromgólos hátrányba kerültek egy félidő alatt a Gyirmót második csapata ellen. Szerencsére ez sem törte meg fiataljainkat, akik hatalmas lendülettel mentek ki a második játékrészre, és jó játékuknak köszönhetően fordítani tudtak. A szépítés szerencsére nagyon korán érkezett, Sipőcz érkezett jó ütemben egy beadásra, és fejelt a hálóba, amivel lendületet adott az egész csapatnak.

Fontos mérkőzés volt a csapat számára, hiszen ez egy városi rangadó, amelyet mindenki meg akar nyerni. Sajnos az első félidő nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Úgy gondolom, a játékunkkal talán nem is volt nagy gond, inkább a koncentráció hiányzott a csapatból. A második félidőre úgy mentünk ki, hogy a meccs most kezdődik, 0-0 az állás, és mindent bele adva meg kell nyernünk. Szerencsére az 50. percben egy oldal szabadrúgás után sikerült fejjel megcsúsztatnom a labdát, ami egy pattanás után a hálóba került. Ez a korai gól óriási lendületet adott a csapatnak, és ezáltal sikerült megfordítanunk a meccset. Vissza gondolva a mérkőzés első felére, talán jó is, hogy így alakult, hiszen a csapat megtudta mutatni, hogy ekkora hátrányból is képes megfordítani az eredményt – mondta Sipőcz Bence.