ETO FC Győr

Kozármislenyben kell javítani

Az Merkantil Bank Liga 17. fordulójában Kozármislenybe látogat az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol vasárnap 15 órától lép pályára abban a reményben, hogy az együttes három ponttal tér haza. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk! Kozármislenyben kell javítani 2022. November 12 07:17:00. Szombat

A sikertelen mögöttünk hagyott hét után Kozármislenybe látogat csapatunk, ahol nagyon fontos kilencven perc vár csapatunkra, ugyanis a cél, hogy az együttes visszatérjen a győztes útra, és három pontot szerezzen idegenben. Vendéglátóik minden bizonnyal nem fogják ezt könnyen adni, ugyanis a kiesőzónában helyezkednek el, ahonnan minden bizonnyal feljebb akarnak kapaszkodni. A Kozármisleny eddig lejátszott tizenhat mérkőzéséből hármat megnyert, kétszer végzett döntetlenre, és tizenegyszer szenvedett vereséget. Az így megszerzett tizenegy pontjuk az tabella utolsó előtti, 19. helyén állnak.

Nyilván kielemeztük az ellenfelet, megnéztük az előző mérkőzéseiket, összességében egy játszósabb csapat, akik véleményem szerint jó focit játszanak. Kis pályájuk van, otthon megpróbálják felépíteni a játékot, amihez van egy-két rutinos játékosuk. Nem lesz könnyű mérkőzés, de azt gondolom, hogy kellően felkészültünk, és mindent meg fogunk tenni, hogy a csorbát kijavítsuk – mondta Tímár Krisztián.