ETO FC Győr

Városi rangadó a harmadosztályban

Az NB III Nyugati csoportjának 17. fordulójában városi rangadót játszik az ETO Akadémia, ugyanis a Gyirmót második csapatát fogadják vasárnap 11 órától az ETO Park „camping” pályáján. Városi rangadó a harmadosztályban 2022. November 12 10:16:00. Szombat

A harmadosztályú ETO Akadémia a bajnokság következő fordulójában presztízsmérkőzést játszik, a városi rivális Gyirmót második csapatát fogadja az ETO Parkban. Már csak emiatt is kemény mérkőzésre számíthatunk, emellett a két együttest csak három pont választja el egymást tabellán. Vasárnapi ellenfelünk eddigi tizenhat mérkőzéséből ötöt megnyert, szintén ötször játszott döntetlent, és hat alkalommal szenvedett vereséget. Az így megszerzett húsz pontjával a 14. helyet foglalják el a táblázaton. A szakmai stáb reméli, hogy a befektetett munka megtérül a hétvégén, és sikeresen megvívják a találkozót.

A csapat nagyszerű munkát végzett a hét folyamán, bízom benne, hogy ezt meg is tudjuk mutatni a pályán vasárnap. Nehéz feladatunk lesz, mert jó ellenféllel találkozunk, ami szép focit játszik, de mi csak magunkkal foglalkozunk – mondta Antonio Munoz.