ETO FC Győr

Megyei rangadó a hétközi fordulóban

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában megyei rangadót játszik az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ugyanis az újonc Mosonmagyaróvár gárdáját fogadja szerdán 17 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk! Megyei rangadó a hétközi fordulóban 2022. November 08 11:31:00. Kedd

Az előző forduló nem úgy alakult csapatunk számára, ahogy elterveztük, ugyanis két győztes bajnoki után, Budafokon szenvedtünk vereséget. Sok idő nincs a kesergésre, mivel máris itt a következő megmérettetés, hétközi mérkőzésen fogadjuk a megyei rivális Mosonmagyaróvárt. Szerdai ellenfelünk eddigi tizenöt mérkőzéséből négyet megnyert, háromszor játszott döntetlent, és nyolc alkalommal szenvedett vereséget. Az így gyűjtött tizenöt pontjával a 17. helyen áll a tabellán. A szakmai stáb reményei szerint a csapat visszatalál a helyes útra, és hazai pályán begyűjti a három pontot.

Elsősorban fizikálisan próbáljuk regenerálni a játékosokat, és a hibákat kell kijavítanunk – kezdte Tímár Krisztián. – A csapatjátékunk azt gondolom, hogy működik, sajnos pontrúgásból kaptunk gólt, pedig erre készültünk. Ezeket ki fogjuk javítani, eddig nem volt ránk jellemző, emellett helyzeteket kell kialakítani, amiket értékesíteni is akarunk. Ezekkel foglalkozunk ebben a kevés időben.