ETO FC Győr

A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat

Az NB III Nyugati csoportjának 16. fordulójában Budaörsön lépett pályára az ETO Akadémia, ahol 1-1-es félidő után a hazaiak a második játékrészben is eredményesek tudtak lenni, így otthon tartották a három pontot. A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat 2022. November 06 15:30:00. Vasárnap

Budaörs – ETO Akadémia 2-1 (1-1)

Budaörs, Városi Stadion. V.: Újhelyi (Piskóczi, Pálinkás).

Budaörs: Tóth G. – Tóth A., Jász (Erdey 46’), Ferkó, Csillag (Halácsi 57’), Horváth E. (Hoszpodár 70’), Szamosi (Klausz 46’), Khiesz, Vida, Gula, Soltész. Vezetőedző: Bekő Balázs.

ETO Akadémia: Kiss Á. – Ignácz (Moharos 82’), Gasztos, Tullner, Kráz (Csáki 46’), Tóth R., Szabó T., Mitring (Deákovits 46’), Sipőcz, Balajthy (Huszár 46’), Németh O. (Hanzli 61’). Vezetőedző: Antonio Munoz.

Gsz.: Soltész (12’), Gula (69’) ill. Szabó T. (17’).

Kiállítva: Tóth G. (79’).

A hazaiak szerezték meg a vezetés a 12. percben, miután egy jobboldali beadás Ignáczról lepattant, az érkező Soltész a kijövő kapus mellett a hálóba lőtt 1-0. Öt perccel később jobbról adott középre Ignácz, Szabó T. Tóth G. fölött a kapuba fejelt 1-1. A 69. percben kialakult a végeredmény, egy lefejelt labdára Gula érkezett, aki higgadtan passzolt a hosszú sarokba 2-1.

Antonio Munoz: - Szervezett volt a csapat egész mérkőzésen, de sajnos a végeredmény nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. A második félidőben sok helyzetünk volt, de a futball nem volt igazságos velünk. Továbbra is biztatom a játékosokat, hogy azt a munkát végezzék, amit eddig is nap, mint nap.