ETO 115 Toto  |  Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek
Becenév Dodi
Csillagjegy skorpió
Születési hely/idő Székesfehérvár, 1984.11.10.
Poszt Támadó
Mezszám 7
Magasság/súly 183 cm/77 kg

Érdekességek

Hobbi gyerekeimmel programozás
Kedvenc film/sorozat Minden héten háború
Kedvenc értel/ital Babgulyás, limonádé
Amire büszke vagyok Cseh bajnoki cím, válogatott keretben lehettem
Legszebb pillanatom a pályán Amikor bemutatkozhattam profi focistaként 2002-ben
Egy mérkőzésre így hangolok presszókávé + süti + zene
Amit nem tudtál rólam imádom a malacokat
Céljaim a szezonra A csapat lehető legjobb szereplése

Kapcsolódó hírek

Könnyed győzelem

Könnyed győzelem

Magasföldi duplájával villámgyorsan kettőre nőtt az ETO előnye, majd Kabát lövésével az ETO már az első félidő elején eldöntötte a Csorna elleni mérkőzést. A szünet után sort cseréltek a csapatok, enyhe győri fölény főleg győri helyzetek mellett a frissen igazolt Szatmári állította be a 4-0-s végeredményt a 83. percben.

Győzött az ETO Gyirmóton! Újabb lépés a bajnoki cím felé!

Győzött az ETO Gyirmóton! Újabb lépés a bajnoki cím felé!

A küzdelmes, feszültségektől sem mentes városi rangadón 0-0-ás félidőt követően, Magasföldi szerezte meg a vezetést a 65. percben, majd Zamostny fejese döntötte el a mérkőzést. Az ETO FC Győr 16. győzelmét aratta zsinórban és egyetlen győzelemre van a bajnokság megnyerésétől.

Győzelem az Ajka ellen!

Győzelem az Ajka ellen!

Küzdelmes 1-1-es félidő után az ETO feljavult támadójátéka pazar gólokat és 4-2-es győzelmet hozott az Ajka ellen. Magasföldi duplázott, mellette Szimcsó Viktor és Szabó Lukas is betalált nem akármilyen bombagóllal. 15. győzelmét aratta ma este az ETO és robog az NBII felé!

Ismét győzni tudott az ETO

Ismét győzni tudott az ETO

Küzdelmes mérkőzésen Magasföldi duplája után több góllal is nyerhetett volna az ETO, de ahogy az a nagy könyvben meg van írva, a PAFCII Forró találatával szépített. Izgalmas volt a hajrá, de a Győr magabiztosan megtartotta a 2-1-es eredményt és megérdemelten nyert a Felcsút ellen.

Megvan zsinórban a 10-ik győzelem!
Értékes 3 pont a Honvéd II. ellen

Értékes 3 pont a Honvéd II. ellen

Hátrányba került a Honvéd II. ellen az ETO, de a zöld-fehérek meg tudták fordítani az állást a szünetig. A 2. félidőben fokozatosan fölénybe került a Győr és végül a vártnál könnyebben nyert, a végére elfáradó kispestiek ellen. A győri gólokat még az 1. félidőben Magasföldi, aztán Szabó Lukas szögletéből Kabangu (öngól), végül a harmadikat a szünet után Zamostny szerezte.

Fordulatos mérkőzésen győzött az ETO

Fordulatos mérkőzésen győzött az ETO

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen sikerült megszereznünk az újabb 3 pontot Hévízen. A hazai csapat korán vezetést szerzett, majd a végeredményt a 83.-ik percben Kabát Péter állította be.

Győzött az ETO Sopronban

Győzött az ETO Sopronban

Papírforma győzelemmel rajtolt az ETO FC Győr felkészülése. Egy gólos győri vezetést követően, a 2. félidőben váltott magasabb fokozatba az ETO, és győzte le hét góllal a lelkes SFAC Sopron gárdáját.

Ismét magabiztos győzelem!

Ismét magabiztos győzelem!

Magasföldi, Kabát, Kulcsár és Rácz góljaival hazai pályán szereztük meg a három pontot, melynek sorsa egy percre sem volt kérdéses. Dudás Ádám a győri közönség nagy örömére debütálhatott, miután visszatért az nevelőegyesületéhez!

Javított az ETO Csornán

Javított az ETO Csornán

Az időjárás nem zavarta meg az ETO-t, magabiztos győzelemmel nyerték a megyei rangadót. Magasföldi szabadrúgás góljával szereztük meg a vezetést, majd a szünet után Vadász és Gyagya volt eredményes.

Kiütéssel nyert az ETO a Diósd ellen

Kiütéssel nyert az ETO a Diósd ellen

Kabát Péter duplájával az élen, az ETO FC Győr, fokozatosan játékba lendülve hét gólos győzelemmel folytatta a pontvadászatot. Az Érd, a Kaposvár és a Csorna is nyert, velük együtt az ETO is begyűjtötte a kötelező 3 pontot.

Győzött az ETO Felcsúton

Győzött az ETO Felcsúton

Az NBIII Nyugati csoportjának 11-ik fordulójában csapatunk a Puskás Ferenc Akadémia II. csapatának otthonából hozta el a 3 pontot.

Ötöt vágott az ETO a III. KER-nek!

Ötöt vágott az ETO a III. KER-nek!

Két tizenegyesgól, Zamostny dupla, 5-1-re nyert az ETO a III. KER ellen. Háromgólos vezetést követően növelni tudta kettővel az előnyét a Győr a szünet után, majd a váratlan vendégszépítés után küzdelmesebbé vált a mérkőzés. Az ETO magabiztosan győzött, de nincs változás a tabella elején mivel nyert az Érd, a Csorna és a Kaposvár.

Az ETO kiejtette a Debrecent a kupából!

Az ETO kiejtette a Debrecent a kupából!

Az ETO FC Győr meglepetést okozva – a csereként beállt Magasföldi góljával - kiverte a Magyar Kupából a Debrecent, és a legjobb 64 közé jutott.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink