Az U14-es régiók válogatottjainak zárótornája mellett az idei szezonban először kiírt U10-U12-es bajnokság legjobbjai is régiós válogatott-torna keretein belül léptek pályára. A mérkőzésekkel párhuzamosan a legkisebbek is játékhoz jutottak a jövő női labdarúgó-nemzedékét támogató UEFA Disney Playmakers programnak köszönhetően, amelynek célja minél több kislánnyal megismertetni és megszerettetni a labdarúgást a varázslatos Disney-világon keresztül. A szövetség ehhez hasonló programokkal készül a jövőben is a legkisebbek számára. A tornáknak nem volt tétje, hiszen inkább az egyéni teljesítményen és aktivitáson volt a hangsúly, mintsem a csapat eredményességén. Az U14-es zárótorna egyik célja a legkiemelkedőbb tehetségek megfigyelése volt. Ennek megfelelően Turtóczki Sándor és Kiss László is jelen volt a tornán, hogy információkat gyűjtsenek az U14-es korosztály legjobbjaiból alakuló U15-ös nemzeti együttes keretének összeállításához. Az eseményen Dénes Dorka női szakágvezető köszöntötte a játékosokat. Az U10-U12-es korosztálynak az ajándékcsomagokat Szarvas Alexandra szövetségi kapitány, illetve Csiszár Henrietta 120-szoros válogatott játékos, a női A-válogatott csapatkapitánya adta át. Az U14-es régiók válogatottjainak Csiszár Henrietta mellett Rácz Zsófia, az U19-es válogatott szövetségi edzője nyújtott át az emlékérmeket.

A remekül megszervezett tornán, négy hazai régió legjobbjai mérték össze tudásukat a három korosztályban, s bár hivatalos végeredményt nem hirdettek, de mindhárom korcsoportban kimagaslott a Nyugat válogatott. Az a Nyugat válogatott, amelyben minden korosztályban meghatározóak voltak az ETO FC Győr játékosai. Az u14-es együttesben Molnár Kitti, Horváth Zora, Szabó Ingrid, Lakatos Panni és Verasztó Hanna, az u12-es csapatban Hunyadi Csenge, Rigó Hanna, Tóth Bíborka, Kelemen Zsófia, Fábry Lia, Vadász Anna, Döme Dóra és Fatér Lujza, míg az u10-es gárdában Tóth Izabella és Vajda Kamilla képviselte a győri színeket.      

Az eseményen természetesen ott voltak az ETO FC női szakágának szakemberei is, Horváth Cs. Attila szakágvezető, Dörnyei Balázs szakmai vezető, valamit Tóth Alexandra és Tóközi Tímea utánpótlásedzők.