Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek
Szakmai nap az ETO-nál

Szakmai nap az ETO-nál

Szakmai napot tartott az ETO FC Győr, melynek keretében a partnerklubok alaposan megismerkedhettek klubunk filozófiájával, és betekintést nyertek az utánpótlásban zajló munkába.

Utánpótlás-híradó

Utánpótlás-híradó

Megkezdődtek a bajnokságok utánpótlás-csapataink számára is.

Újra hazai pályán az akadémisták

Újra hazai pályán az akadémisták

Az NB III Nyugati csoportjának 7. fordulójában a Zsámbékot fogadja vasárnap 11 órától az ETO Akadémia az ETO Park „camping” pályáján.

Ausztráliában járt az ETO-s tehetség – Győr Plusz lapszemle

Ausztráliában járt az ETO-s tehetség – Győr Plusz lapszemle

Még csak 15 éves, de már lehetősége volt arra, hogy a világ másik felén focizzon és tanuljon idegen nyelvet. Papp Zsombor, a ETO U16-os csapatának tehetséges kapusa az ausztráliai Sydney-ben védett hat héten át, ahol a Manly United csapatban próbálhatta ki magát. Zsombor délelőtt nyelviskolába járt, délután pedig edzésekre, ahol rengeteg barátot szerzett.

MOL ACADEMY FUTURE TOURNAMENTS

MOL ACADEMY FUTURE TOURNAMENTS

Augusztus 14. és 21. között több korosztályunk kapott meghívást a DAC által szervezett tornára, amelyet nagy örömmel elfogadtunk. A tornán nagyon jó csapatok ellen tudtunk színvonalas mérkőzéseket játszani, amely remek lehetőség volt a játékosainknak, hogy fejlődjenek a meccsek során. A torna lebonyolítása nagyszerű volt, minden kis futballistánk nagyon élvezte.

ETO-sok a válogatottakban

ETO-sok a válogatottakban

Deákovits Richárd és Tuboly Máté személyében két játékosunk kapott meghívott az U19-es válogatott soron következő programjára. A nemzeti csapat Gyirmóton készül augusztus 21. és 25. között, aminek keretében kétszer játszanak a szlovákok legjobbjaival, előbb 23-án 17 órától Szlovákiában, majd 25-én 16 órától Gyirmóton. Az U15-ös válogatott számára kiválasztó edzőtábort rendeznek Telkiben, ahol négy játékosunk - Algács Noel, Lukácsy Márk, Molnár Barnabás és Prettenhoffer Márton - vesz részt. Gratulálunk és sok sikert kívánunk játékosainknak!

A Kelent fogadják akadémistáink

A Kelent fogadják akadémistáink

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia vasárnap újra hazai környezetben lép pályára, 11 órától a Kelen SC gárdáját fogadják az ETO Park „camping” pályáján.

Akadémiák párharca

Akadémiák párharca

Harmadik mérkőzésére készül az NB III Nyugati csoportjában szereplő ETO Akadémia. Fiataljaink a Puskás Akadémia második csapatát fogadják vasárnap 11 órától Győrben az ETO Park „camping” pályáján.

Ezüstérem a Kukkonia Cup-on

Ezüstérem a Kukkonia Cup-on

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre Dunaszerdahelyen a MOL Kukkonia Cup, ahol U19-es együttesünk az előkelő második helyez szerezte meg a házigazda DAC mögött.

Döntőért a MOL Kukkonia Cup-on

Döntőért a MOL Kukkonia Cup-on

Július 28. és 30. között rendezik meg a MOL Kukkonia Cup-ot, ahol az ETO U19-es együttese nyolc csapatos nemzetközi tornán mérheti fel erejét. Az első napon az Eszék korosztályos csapatát sikerült legyőzni, majd a mai napon a Trencsény ellen is győztesen hagyták el a pályát fiataljaink.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink